Попередній день   Наступний день

22:18
На Івано-Франківщині протягом січня-листопада п.р. майже 6,5 тисяч громадян подали декларації з метою використання права на податкову знижку. Задекларована сума податку з доходів фізичних осіб, що підлягає поверненню на розрахункові рахунки платників, склала 7,2 млн. грн. Про це повідомили в управлінні податків і зборів фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

21:27
14 грудня в Івано-Франківську віддали шану подвигу ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Ця аварія є наймасштабнішою та найстрашнішою техногенною катастрофою в історії людства.

20:55
Жодна господиня не обійдеться на кухні без рушників і серветок. І якщо говорити чесно, то з  часом навіть найякісніші і найм’якіші рушники перетворюються на потворний шматок ганчірки сірого кольору із запраними плямами.

20:32
Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області за 11 місяців 2016 року проведено 120 перевірок щодо додержання ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів IV і V категорії складності.

20:10
Новообраний голова комітету з етики та чесної гри Федерації футболу України італієць Франческо Баранка отримав статус футбольного прокурора країни. Про це повідомив на брифінгу президент ФФУ Андрій Павелко, пише ВЗ.

19:40
12 грудня у Верховині, у відділенні «Укрпошти» на вулиці Івана Франка запрацював Центр обслуговування клієнтів обленерго. Він працюватиме за принципом «єдиного вікна».

19:20
В Івано-Франківську вже вчетверте організовують аукціон для продажу земельної ділянки на Калуському шосе.

18:56
Про це повідомив начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції туризму та інвестицій Дмитро Романюк під час засідання постійної комісії облради з питань європейської інтеграції, інвестицій і туризму.

18:32
Івано-Франківським ВП ГУ НП Івано-Франківський області встановлюється місце перебування безвісти зниклого Яворського Андрія Васильовича, 1988 р. н., жителя м. Івано-Франківська, який 2 грудня 2016 року близько опівдня пішов з дому і не повернувся.

18:04
37-річного чоловіка, уродженця АР Крим підозрюють у викраденні 30 пляшок горілки марки "Воздух", "Хортиця", "Немірофф" та комп'ютерної техніки. Затримали його місцеві оперативні працівники за годину після вчинення квартирної крадіжки на одній із вулиць у Івано-Франківську.

17:42
Сьогодні, 14 грудня, в Івано-Франківську розпочато роботи зі встановлення новорічної ялинки на Вічевому майдані. Наразі на площі розмістили кран та вантажівку з частинами стовбурової ялинки та хвої.

17:20
Прикарпаття з офіційним візитом відвідав Корпус миру США. Організація існує з 1992 року. Відтоді іноземні волонтери активно співпрацюють з українськими прогресивними фондами установами. Та мають на меті налагоджувати україно-американську комунікацію, створювати середовище для вивчення англійської мови, активно працюють

16:57
Відповідно до вимог пункту 18 прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України з 1 січня 2017 року запроваджується програмно-цільовий метод у бюджетному процесі на рівні місцевих бюджетів.

16:30
Напередодні Дня Святого Миколая із Тисмениччини відправлено черговий вантаж допомоги військовим на схід України.

16:03
До релігійного свята Апостола Андрія Первозванного у Тлумачі пройшов традиційний обласний фестиваль гумору і сатири «Андрея - 2016» за участю провідних галицьких гумористів та співаків.

15:42
13 грудня  групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області в селі Павлівка Тисменицького району було знешкоджено  2 мінометні міни, 5 артилерійських снарядів  часів ІІ Світової війни , виявлені на Ютровій горі та 1 артилерійський снаряд, виявлений на присадибній ділянці в селі Старі Скоромохи Галицького району.

15:20
13 грудня о 05:43 в селі Озеряни Тлумацького району виникла пожежа бортового автомобіля  «ГАЗ – 66». Вогнем знищено кабіну автомобіля, пошкоджено кузов. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки автомобіля.

14:55
Упродовж одинадцяти місяців 2016 року платники податків Долинщини та Болехівщини сплатили до бюджету 727,6 млн. грн. У порівнянні з минулим роком надходження зросли на 174,8 млн. грн.

14:32
Автомобіль під керуванням жителя Бучацького району зупинили під час перевезення річкового каменю автомобілем «КамАЗ-5511» з села Хмелева Городенківського району.

14:04
Адміністративна колегія Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель прийняла рішення, за результатами розгляду скарги товариства з обмеженою відповідальністю "ЛЮМ'ЄР УКРАЇНА" від 2 грудня 2016 року.

13:40
Арсенал боєприпасів вилучила Служба безпеки України спільно з поліцією у мешканця Верховинського району Івано-Франківської області.

13:17
Головне управління ДФС Івано-Франківській області нагадує про особливості оподаткування винагороди "Діда Мороза", "Снігуроньки" та інших казкових персонажів під час їх участі у святкуванні Нового року і Різдвяних свят.

12:50

Заради безпеки мешканців. В Івано-Франківську відбувається модернізація вуличного освітлення. Комунальники замінюють старі лампочки на сучасні енергозберігаючі.


12:22
З 13 по 16 грудня у школах і дитячих садках міста Коломия призупинений навчальний процес. Припинили навчання через епідемію грипу та ГРВІ.

11:51
11 грудня  2016 року у міському парку культури і відпочинку ім. Івана Франка  уже третій рік поспіль розпочала свою роботу хатинка Святого Миколая.

11:22
13 грудня, у день св. апостола Андрія Первозванного, у Архікатедральному та Митрополичому соборі Воскресіння Христового відбулось урочисте святкування 5-ї річниці проголошення Івано-Франківської митрополії УГКЦ. З цієї нагоди до головної святині Івано-Франківська відбулася проща вірян з різних куточків Прикарпаття.

10:54
Поблизу озера Забуте в Долинському районі на Івано-Франківщині знайшли тіло відомого одеського блогера Макса Ліпатова. Про самогубство він сповістив на своїй сторінці у Вконтакте. Повідомлення запрограмував так, що з’явилося за два дні після його смерті.

10:32
13 грудня, у дворі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулось відкриття «Сонячного дерева».

10:02
Наступного року Державне агентство автомобільних доріг України завершить будівництво мостового переходу через річку Бистриця Солотвинська біля села Старий Лисець на автомобільній дорозі Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – КПП «Мамалига».

9:38
У п'ятницю, 16 грудня, в Народному домі Коломиї відбудеться благодійний захід на підтримку бійців, які захищають наш спокій, обороняючи державу в зоні АТО.

9:13
У шахрайських діях поліція підозрює жительку Калуша, яку наразі розшукують. Днями до поліції звернувся ще один ошуканий, місцевий житель, у якого спритна жінка за виготовлення документів на навчання до Канади видурила значну суму грошей.

8:40
В конференц-залі готелю «Надія» відбувся регіональний «круглий стіл» на тему «Запровадження механізмів інституційної підтримки ОГС в Україні». Даний захід проведено Організацією з безпеки та співробітництва в Європі у партнерстві з Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України.

8:22
Із заявою про крадіжку до співробітників Городенківського відділення поліції звернулася 76-річна пенсіонерка. Жінка повідомила про те, що вночі з горища будинку невідомі особи вчинили крадіжку чотирьох мішків пшениці.

8:08
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів зустріч із делегацією посольства Аргентинської Республіки, яку очолив консул Арієль Макс Санчес Ромеро.

7:43
За клопотанням прокуратури Івано-Франківської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо арбітражного керуючого санацією ВАТ «Оріана», який тривалий час перебував у розшуку.

7:12
14.12.2016 року у м.Івано-Франківську з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за участю ліквідаторів наслідків аварії та громадськості міста відбудеться хода гідності за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності - пам’ятник «І мертвим, і живим, і ненародженим чорнобильцям Прикарпаття» (вул.Незалежності, 46).

6:40
14 грудня 2016р. відбудуться другі засідання  комісій з конкурсного добору на заміщення посад директорів народний домів (другі етапи конкурсів)

Попередній день   Наступний день