Попередній день   Наступний день

22:15
За попередніми підрахунками головою Матеївецької ОТГ на Коломийщині став депутат облради від ВО “Батьківщина” Петро Книшук.

21:22
Сьогодні на подвір’ї школи №15 відкрили сучасне футбольне поле на штучній траві.

20:56
 Канікули в школах Івано-Франківська розпочнуться не 28, як планувалося раніше, а вже 26 грудня – тобто наступного понеділка.

20:33
25 грудня у музеї мистецтв Прикарпаття відбудеться святковий новорічно-різдвяний концерт духовної музики. Це — дотик до творчості композитора, музиканта-виконавця і поета Сергія Слижука. Концерт присвячено 15-річчю гри на справжньому органі в костелі Христа Царя. Власне, саме Сергій Слижук став першим концертним солістом-органістом в Івано-Франківську.

20:07
На дев`яту сесію Галицької районної ради депутати зібралися чітко за графіком. Проте головне питання – Про бюджет району на 2017 рік, через відсутність на даний час загальнодержавного бюджету, з порядку денного зняли, перенісши його на друге пленарне засідання, дата якого ще не визначена.

19:41
17 грудня до поліції надійшло повідомлення від касира одного із пункту обміну валют у місті Коломиї про те, що невідомий чоловік намагався збути дві купюри номіналом по 500 Євро з ознаками підробки в обмін на українську гривню.

19:18
Працівники Коломийської ОДПІ приєдналися до благочинної акції до дня Святого Миколая та напередодні свята вручили подарунки малозабезпеченим дітям.

18:55
Святий Миколай завітав і в тролейбуси Івано-Франківська.

18:31
Обраним головою Космацької ОТГ (с.Брустури, с. Прокурава, с.Космач) є діючий голова Космацької сільської ради Бербеничук Дмитро Дмитрович. Д.Бербеничук переміг своїх конкурентів з відривом у майже дві тисячі голосів.

18:06
16 грудня в 11:25 в м. Калуші по вул. Франківській 49-річна жителька смт. Перегінська Рожнятівського району, керуючи автомобілем "Мерседес Віто", здійснила наїзд на 7-річного жителя м. Калуша.

17:42
На Прикарпатті до Нового року відчинить свої двері “Бандерівський схрон”. Це реабілітаційний центр для бійців, які пройшли АТО. Його власними руками розбудовують волонтери, які і самі пройшли Революцію Гідності та війну на Сході. Останні приготування бачили наші кореспонденти.

17:19
З Рогатина на передову відправився автомобіль для військовослужбовців 58 бригади.

16:53
15 грудня у Гошівському монастирі ЧСВВ на Ясній горі розпочав роботу Міжнародний благодійний соціально-мистецький проект «Коло добра».

16:31
Перші вибори в об’єднаних територіальних громадах — це можливість посилити місцеве самоврядування і провести системні зміни в Україні.

16:06
Днями у Великому конференц- залі Національної академії наук України відбулося урочисте нагородження відомих українських вчених, представників науково-дослідних установ та вищих навчальних закладів, науковий доробок яких здобув визнання світової спільноти завдяки ресурсам компанії «Thomson Reuters».

15:39
Дорогі співвітчизники! Вважаю своїм прямим обов'язком роз'яснити суть тих кроків, які вчора та сьогодні здійснені щодо «Приватбанку».

15:18
18 грудня о 05:41 в селі Русів Снятинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок і дерев’яну прибудову.

14:56
18 грудня, для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації у Медині волонтери організації “Твори добро”, працівники Бурштинської ТЕС та колишні працівники станції, які нині відстоюють цілісність України на сході, провели святковий захід із подарунками та солодощами.

14:33
Національний банк України відніс “ПриватБанк” до неплатоспроможних. Про це повідомила сьогодні голова Нацбанку України Валерія Гонтарєва під час брифінгу з міністром фінансів України Олександром Данилюком.

14:09
У Городенці зловмисниця викрала з прилавку червону ікру, заховавши до кишені куртки, покинула магазин.

13:42
У Вінниці визначили переможців Всеукраїнської літературно-мистецької премії ім. С. Руданського, яку присуджують від 1994 року майстрам веселого слова. Цьогоріч дипломантом цієї премії став письменник, заслужений артист України Микола Савчук.

13:15
Інформацію щодо проведення міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій, запланованих на  2017 рік,  а також пропозицій іноземних компаній з налагодження співпраці розміщено в розділі «Обласна державна адміністрація» підрозділів «Структура ОДА», «Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій»,  «Міжнародні виставково-ярмаркові заходи» та «Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці» за посиланнями – Перелік міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій на 2017 рік та Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці.

12:47
Рік добігає завершення – час звітувати про проведену роботу. В Депаратменті містобудування і архітектури розповідають про основні здобутки та досягнення. Цього року вони розпочали масштабний проект – будівництво нового мосту на Пасічну. Який планувався ще з радянської доби. Відновлено історичні пам’ятки Івано-Франківська, як от фортечний провулок та оглядовий майданчик на Ратуші.

12:18
Дорогу молодим талантам. «Мистецький храм» уже в девяте фестивалитиме в Івано-Франківську. Міжнародний благодійний проект створений для дітей із соціально незахищених категорій населення.

11:51
Міністерство освіти і науки спільно з компанією «Clarivate Analytics» (колишній підрозділ з наукової власності та науки «Thomson Reuters») та Національною академією наук відзначили нагородами «Лідер науки України 2016. Web of Science award» найвпливовіших вчених, наукові журнали та організації України.

11:22
В ПАТ «Прикарпаттяобленерго» завершився конкурс на краще зовнішнє оформлення розвантажувальної підстанції.

10:54
“Невідомі особи курять біля під’їзду на вулиці Вовчинецькій” – такий виклик на 102 в Івано-Франківську надійшов 17 грудня. На місце виїхав екіпаж патрульних, але за вказаною адресою нікого не було.

10:32
17 грудня в Івано-Франківську розпочалися будівельно-монтажні роботи на тротуарі під залізничним мостом по вул. Вовчинецькій.

10:04
В Бурштинському водосховищі виявили тіло прикарпатця. Правоохоронці встановлюють причину смерті.

9:42
Івано-Франківськ – один з лідерів вимірювання Індексу публічності муніципалітетів

9:19
На засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради 15 грудня начальник фінансового управління Вікторія Сусаніна представила проект бюджету на 2017 рік. Надходження, порівняно з 2016 роком, прогнозовано зростуть на 24,8%, а це 444,4 млн. грн. З цього основне джерело доходу міського бюджету ПДФО (податок на доходи фізичних осіб) планово збільшиться майже на 30%

8:57
На презентацію завітали керівники музеїв, наукові співробітники, видавці довідника, громадські активісти, представники влади та ЗМІ. 

8:30
До Городенківського відділення поліції звернувся 43-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що з його підсобного приміщення невідомі особи викрали електричну точилку для лез - наждак.

8:05
15 грудня ввечері у центральній частині м.Івано-Франківська в одному з відпочинкових закладів стався конфлікт між компанією молодих осіб в ході якого відбулася стрілянина.

7:40
Надання допомог та пільг учасникам АТО і членам їх сімей, сім’ям, рідні яких загинули під час проведення АТО - це комплекс заходів, що здійснюються на державному та місцевому рівнях із метою фінансової, соціальної, психологічної підтримки учасників АТО та членів їх сімей.

7:17
На Прикарпаття задля проведення виїзного засідання завітали представники комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

6:36
У понеділок, 19 грудня, у с. Тишківці Городенківського району відбудеться  святкове   дійство до   Дня Св. Миколая  на  обійсті Св. Миколая.

Попередній день   Наступний день