Попередній день   Наступний день

22:21
“Сніжна, 22 – Довга, 26. Демонтовано 9 з 10 незаконно встановлених гаражів. По одному справа у суді, тому вимушені чекати на рішення суду

21:46
13 лютого 2016 року в спортивному залі для людей з обмеженими можливостями, що по вул. В. Симоненка, 13-в, відбувся відкритий міський турнір з настільного тенісу серед людей з обмеженими можливостями, які організував і провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях приймали участь п’ять команд: УВП УТОГ, БК УТОГ, ТО УТОГ і дві команди від ОДЮСШІ (всього 20 учасників).

21:25
Чотирьох прикарпатців досі розшукують як зниклих під час Революції Гідності. Про це повідомила голова обласної організації “Молода Просвіта” Євгенія Бардяк.

20:56
Відома франківська активістка та волонтерка Наталія Сербин була обрана по пост очільника міської організації Української Галицької партії.

20:31
Рішеннями Тисменицького районного суду задоволено три позови прокуратури Івано-Франківської області про повернення з незаконного володіння земельних ділянок загальною площею 4,6 га  вартістю 4,5 млн. грн.

20:05
Як повідомив потерпілий, з його автомобіля зникли магнітола та акумуляторна батарея.

19:41
З 1 січня 2016 року громадяни декларують доходи, отримані у звітному році за формою декларації про майновий стан і доходи, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015р. № 859.

19:19
В Івано-Франківську вшанували учасників бойових дій на території інших держав. 15 лютого 1989 року тодішня радянська 40-ва армія, яка виконувала інтернаціональний обов’язок, залишила територію палаючого Афганістану.

18:54
У неділю відбулися матчі 1/16 фіналу Кубка міста Івано-Франківська. До вашої уваги результати зіграних матчів.

18:29
На ділянці дороги Н-10 Стрий – Мамалига в селі П’ядики Коломийського району, працівники «Мостобуду» ДП «Івано-Франківський облавтодор» розпочали ремонт моста.

18:05
Працівники Рожнятівського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з приміщення господарства мешканця одного із сіл району. Сума викраденого становить близько 2000 гривень.

17:44
В місті Долина Івано-Франківської області відбулись громадські слухання з обговорення проекту детального плану території під будівництво та обслуговування бальнеологічного туристично-оздоровчого комплексу по вулиці Оболонській.

17:07
Юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості сплачують у 2016 році податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, нагадують в ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

16:55
12 лютого у залі засідань Верховинської районної ради відбулася зустріч з генеральним консулом Румунії в м. Чернівці Елеонорою Молдован.

16:33
За минулі вихідні, 13-14 лютого, на Івано-Франківщині з різних причин загинуло одразу троє прикарпатців.

16:06
Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника разом з десятьма вишами підписав Меморандум з Державним концерном “Укроборонпром”.

15:40
12 лютого в спортивному залі загальноосвітньої школи-ліцею № 23 відбувся ІІ-й турнір з волейболу присвячений пам’яті директора ДЮСШ № 2 Володимира Харитоновича Маланія.

15:17
14 лютого близько 12 години до чергової частини Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району горить старий нежитловий будинок.

14:53
На адресу редакції “Надвірнянської правди” надійшов лист від читачки, яка повідомила, що у гінекологічному  відділенні Яремчі померла ненароджена дитина з виламаною ключицею.

14:30
15 - 16 лютого, внаслідок дощів і танення снігу в горах, очікуються підйоми рівнів води (над рівнями на 8 год. 15 лютого)

14:08
В суботу відбулись чергові матчі чемпіонату та першості Івано-Франківська з футзалу серед аматорських команд.

13:43
12 лютого в с.Красник на Верховинщині на території церкви Покрови Пресвятої Богородиці відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки борцям за волю України, уродженцям с.Красник, які загинули у 1941-1958 роках під час національно-визвольних змагань.

13:18
14 лютого о 10:08  в селі Петранка Рожнятівського району горіла літня кухня. Вогнем пошкоджено будівлю літньої кухні. Причина виникнення пожежі  - коротке замикання електромережі.

12:55
14 лютого в Івано-Фанківську «Виноградарі Прикарпаття» провели традиційну дегустацію вина.

12:29
Гарвард включив дві стрічки Сергія ‪Параджанова до списку обов’язкових для перегляду претендентам на кандидатський ступінь у кінознавстві.

12:03
12 лютого близько опівночі патрульні поліцейські отримали повідомлення про стрільбу з пістолета на вулиці Дудаєва в Івано-Франківську. На місце події негайно виїхали еіпажі патрульних.

11:41
Звісно, вона давно вже не на городі, як співається в українській народній пісні про дівчину, яку любить Петрусь, а в льосі чи погребі, де і слід зберігати цей коренеплід взимку. У чорної редьки — своєрідний смак, дехто не любить її через гіркоту. А дарма. Цей скромний овоч — джерело здоров’я та довголіття.

11:12
27 лютого у Верховині стартує турнір з міні-футболу пам’яті бійця АТО Миколи Ткачука з приміського села Ільці, який трагічно загинув на Сході України. Про це повідомляє інформаційний інтернет-портал м. Верховина.

10:45
За вихідні рятувальники багато разів виїжджали на гасіння пожеж сміття, сухої трави та чагарників. Як свідчить статистика, саме нехтування громадянами правил пожежної безпеки спричиняє виникнення пожеж. у приватному житловому секторі, дачних ділянках та на відкритих територіях.

10:18
15 лютого, о 16 годині в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбудеться презентація книги «Лесь  Мартович «Повне зібрання творів» у 2-х томах (упорядник Ганна Марчук).

9:51
За даними Головного управління Держсанепідслужби в Івано-Франківській області з початку епідеміологічного сезону на Прикарпатті зареєстровано чотири летальні випадки,  спричинені ускладненнями від захворювання на пандемічний грип А Н1N1.

9:25
Президент Європейського парламенту Мартін Шульц запевняє, що він невідкладно винесе на голосування питання скасування віз для громадян України.

9:00
Через дві доби після аварії в селищі Лисець, у якій був травмований молодий чоловік, правоохоронцям в результаті проведення оперативно-розшукових заходів вдалося встановити особу водія та розшукати автомобіль, яким було вчинено наїзд на людину.

8:32
У понеділок, 15 лютого, о 13.00 у місті Івано-Франківську на Вічевому Майдані відбудеться акція “НАГОДУЙ” КОРУПЦІОНЕРА” за участю активістів “Народного Контролю” та громади міста.

8:10
12 лютого групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення  Управління  ДСНС в Івано-Франківській області  було знешкоджено 3 вибухонебезпечні предмети в селі Лоєва Надвірнянського району - 1 (одну) 50 мм мінометну міну та 1 (одну) ручну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни та в місті Косів по вулиці Каменистій - 1 (один) 152 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

7:40
Український центр оцінювання якості освіти опублікував статистичні дані щодо частки випускників українських шкіл, які за результатами ЗНО 2015 року з української мови і літератури, а також з іноземних мов, отримали 160 балів і вище з 200 можливих.

7:16
Під час патрулювання вулиць Калуша поліцейські виявили у підозрілого молодика наркотичну речовину.

6:41
15 лютого об 11 год. біля пам’ятника воїнам-афганцям у парку воїнів-визволителів відбудуться заходи з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Попередній день   Наступний день