Попередній день   Наступний день

22:31
Голова обласної ради Олександр Сич видав розпорядження відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати 4-ту сесію обласної ради 18 березня ц. р. (поч. о 10 год.) в залі засідань обласної ради (1-й поверх)

22:12
Вже не вперше Коломияни нарікають на якість води, що подається їм до квартир.

21:47
Під час патрулювання в м. Калуші поліцейські виявили у підозрілого молодика наркотичну речовину.

21:26
26 лютого  на Прикарпатті  відбулося українсько-польське  робоче засідання експертів з реаліза­ції відновлення астро­но­мічно-метеорологічної обсервато­рії на горі Піп Іван.

20:56
Місцеві бюджети Снятинщини за січень 2016 року  отримали 1040 тис. грн. акцизного податку від суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизних товарів (нафтопродуктів, скрапленого газу, речовини, що використовуються як компоненти моторних палив, палива моторного альтернативного) через автозаправні станції, які розташовані на території району.

20:29
Британське видання The Guardian назвало українця Олександра Усика новою культовою зіркою світу боксу. На думку автора прогнозу на 2016 рік, український боксер стане гідною заміною чемпіона, що виступає у середній вазі, казаха Геннадія Головкіна. Повідомляє UAPOST.

20:06
За результатами проведених перевірок 20 суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, податківці донарахували 134,4 тис. грн. податків і зборів. Про це повідомили у відділі контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

19:43
На порядку денному засідання розглянули питання щодо підсумків соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету області за 2015 рік, стану сплати до бюджетів усіх рівнів податків, зборів та інших обов'язкових платежів, надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, виконання регіональної цільової програми заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин в області до 2020 року, роботи на Прикарпатті громадської неприбуткової організації «Лікарняна каса».

19:19
За видачу свідоцтва права власності на земельні ділянки посадовець сільради вимагала та отримала від місцевої мешканки неправомірну вигоду.

18:58
26 лютого Івано-Франківськ відвідав народний депутат України Дмитро Ярош, оголосивши про наміри нового об’єднання «Національний рух «Державницька ініціатива Яроша».

18:35
27 лютого в Івано-франківську відбудеться кубок Прикарпаття з плавання в категорії «Мастерс».

18:10
Сучасні тенденції щодо освітньої галузі спрямовані на забезпечення прав дітей на здобуття якісної освіти.

17:42
«Псевдовнук» телефоном повідомив потерпілій про необхідність переказати кошти, мотивуючи це тим, що він побив чоловіка і для вирішення проблеми потрібно перерахувати 3000 гривень.

17:18
2 березня о 14:00 у залі засідань Коломийської міської ради відбудуться громадські слухання щодо розміщення сезонної торгівлі у середмісті.

16:57
В управлінні містобудуванні та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації відбулося засідання колегії управління.

16:29
Коломийською місцевою прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву в про повернення місцевій громаді земельної ділянки площею 0,9 га.

16:04
Двоє пішоходів в Івано-Франківську травмовані внаслідок наїздів автомобілів, а на Долинщині через перекидання вантажівки травми отримав водій машини.

15:42
За 2015-ий рік в Івано-Франківській області побувало 1 мільйон 700 тисяч туристів.

15:18
Вночі, 26 лютого, патрульні поліцейські отримали повідомлення про ДТП на вулиці Незалежності в Івано-Франківську, з місця пригоди один з водіїв утік, повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Івано-Франківська у соціальні мережі Facebook.

14:55
У річку Млинівку, поблизу Кляштору, злили невідому речовину яскравого зеленого кольору.

14:28
Днями під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулося засідання обласного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів на приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування.

14:02
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 37-річного місцевого жителя, який вчинив ДТП внаслідок якої загинуло четверо молодих людей.
Смертельна аварія трапилася в кінці листопада минулого року.

13:40
Мета наради, яку озвучив Т. в. о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, полковник поліції Віктор Шкутов – створення механізму взаємодії двох відомств.

13:19
Рогатинська міська рада започаткувала Програму соціального захисту одиноких людей похилого віку.

12:56
25 лютого о 17:13 в селі Білозорино Надвірнянського району загорівся оборіг з сіном на присадибній ділянці. Вогнем знищено 1,5 т сіна. На пожежі врятовано господарську будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12:34
Як у місті так і у районі, більше людей виїжджає, аніж приїздить, а  смерність перевищує народжуваність.

12:11
27 лютого 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить відкритий міський турнір з армспорту серед людей з обмеженими можливостямиза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Симоненка, 3-в (спортивний зал для людей з обмеженими можливостями).

11:45
Івано-Франківська торгово-промислова палата повідомляє про можливість відвідати Китай у рамках проекту «GoChina 2016». Оплатити потрібно лише переліт та візу. Вирішення усіх інших організаційних питань та кількаденного перебування, зустрічей, перекладу, круглих столів та перемовин бере на себе приймаюча сторона.

11:18
Рішенням господарського суду Івано-Франківської області повернуто Солотвинській селищній раді земельну ділянку, що була передана в оренду для облаштування товарно-речового ринку. 19 лютого 2016 року господарським судом Івано-Франківської області розглянуто справу №909/1375/15 та задоволено позов Солотвинської селищної ради до фізичної особи-підприємця про зобов’язання відповідача до вчинення дій, а саме передати позивачу з оренди земельну ділянку площею 0,89 га, яка знаходиться по вул. Чорновола, смт.

10:53
Головне управління статистики інформує. У січні 2016р. підприємствами обласного центру виконано будівельних робіт на суму 36,9 млн.грн, або 77,7%  загальнообласного обсягу.

10:31
Про це повідомили під час засідання за участю голови облдержадміністрації Олега Гончарука, народних депутатів України Анатолія Матвієнка та Михайла Довбенка.

10:10
Служба безпеки країни повідомила, що в Україні налічується від 500 до 900 тис. фіктивних переселенців.

9:43
Про програму грантів “Opportunity Funds” та інші можливості фінансування освіти для іванофранківців в університетах та коледжах США розповіли сьогодні в громадському ресторані “Urban Space 100”. 1551 український студент поїхав на навчання до США минулого року

9:20
23 лютого 2016 року на стаціонарні та мобільні телефони суб’єктів господарювання – юридичних та фізичних осіб Івано-Франківська надходили телефонні дзвінки від невідомих осіб, які представляючись керівником податкової служби та одним з його заступників, намагаються шахрайським шляхом виманювати грошові кошти.

9:18


 

Ivano-Frankivsk Startup Crash Test #2 – саме так називається подія, яка відбувалася у четвер, 25 лютого, у громадському ресторані «Urban Space».


8:54
За участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулася колегія департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, на якій обговорили підсумки роботи у галузі медицини протягом 2015 року та завдання на перспективу.

8:29
Минулого року Івано-Франківська міська рада затвердила Програму розвитку велосипедного транспорту в місті. Так з’явилася перша спеціально облаштована велосипедна доріжка, яка пролягає від вул. Галицької до Василіянок. Цього року у планах продовжити її до мікрорайону «Пасічна».

8:06
Люстрація в дії. Прикарпаття посідає 19-е місце серед областей України за кількістю люстрованих осіб. На перший погляд низький показник не означає, що кількість людей, від котрих влада повинна очиститися, обмежена, переконані експерти Інституту “Республіка”. Каменем спотикання на шляху до очищення є безініціативність громади та гальмування люстрації на місцях.

7:40
Незважаючи на військову агресію з боку Росії, Україна продовжила співпрацю у військовій сфері з цією країною, продавши їй комплектуючих до зброї на 72 млн доларів в 2015 році.

7:12
Найближчими вихідними відбудуться чергові матчі чемпіонату та першості міста Івано-Франківська з футзалу серед аматорських команд, а також матчі розіграшу кубка міста.

6:39
У п’ятницю, 26 лютого, о 10 год. в облдержадміністрації (321 каб.) відбудеться засідання колегії ОДА

Попередній день   Наступний день