Попередній день   Наступний день

23:51

29 лютого в Івано-Франківську завершилась інформаційна кампанія "Законна люстрація", яка стала можливою завдяки проекту USAID «Справедливе правосуддя».

В рамках проекту в Івано-Франківську було проведено цикл лекцій для студентів двох місцевих вишів - Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України та Університету права ім. Короля Данила Галицького. А також дві телепередачі за участі провідних юристів та експертів МГЦ "Еталон".

22:21
Із настанням весни частішають випадки загострення ряду хронічних захворювань. Відбувається це тому, що зимово-весняному періоду притаманні різкі зміни в кліматі, перепади атмосферного тиску, зміна сонячної інсоляції – все це дуже впливає на організм людини.

21:44
У місті Хуайань у Китаї відбулось урочисте відкриття Перших елітних інтелектуальних ігор (Elite Mind Games), які проводить Міжнародна асоціація інтелектуальних видів спорту (IMSA).

21:19
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» просить споживачів не піддаватися дезінформації та не панікувати, якщо не встигли вчасно подати показник лічильника за лютий.

20:57
За клопотанням прокуратури Івано-Франківської області взято під варту посадову особу Верховинської селищної ради.
Нагадаємо, 26 лютого, на одержанні 2 тис дол США неправомірної вигоди затримано інженер-землевпорядника селищної ради.

20:35
Спортсмени з Івано-Франківщини посіли призові місця на чемпіонаті України з легкої атлетики, який днями проводився у манежі «Олімпійський» у м. Суми.

20:10
Керівництво ГУ НП в Івано-Франківській області провело координаційну нараду з керівниками обласних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій і Державної міграційної служби, військової частини 1241 Національної гвардії України, відділу організаційно-мобілізаційної роботи штабу Чернівецького прикордонного загону.

19:42
29 лютого в залі засідань Івано-Франківської облдержадміністрації відбувся брифінг Центру допомоги учасникам АТО та Департаментом соціальної політики ОДА на тему «Права та пільги учасників АТО в соціальній сфері».

19:20
В Івано-Франківську в концерт-холі «Platinum» гурт «BRUTTO» презентував свій другий альбом під промовистою назвою «Родны край».

18:57
В неділю відбулись матчі 8-го туру в першості міста з футзалу. Один з претендентів на перемогу – «Сокіл Перламутр» не отримав супротиву від «Ідея Банку», «Газовик-2» був сильнішим від «Скіф-С», «Вектор Плюс» розіграв результативну нічию із ТДВ БМФ.

18:30
За минулі вихідні, 27-28 лютого, на Прикарпатті зареєстровано один нещасний випадок та одне  самогубство.

18:05
Завтра, 1 березня, у Долинському краєзнавчому музеї «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів розпочне свою роботу виставка колекції гобеленів заслуженого діяча мистецтв України Богдана Губаля.

17:43
 За минулі вихідні працівники пожежно-рятувальної служби Прикарпаття близько десяти разів виїжджали для надання допомоги. Причому допомоги потребували не тільки люди, а й тварини.

17:21
Кабінет Міністрів схвалив проект Концепції державної політики щодо розвитку національної видавничої справи та популяризації читання на період до 2020 року, розробленої Держкомтелерадіо.

16:55
Обсяг реалізованої промислової продукції промисловими підприємствами основного кола за 2015 рік в м.Івано-Франківську склав близько 10177,0 млн.грн. (проти 4263,6 млн.грн. за 2014 рік), що у 2,4 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року.http://mvk.if.ua/news/37562

16:27
До Галицького відділення поліції звернувся 53-річний мешканець районного центру. Чоловік повідомив, що з його банківської карточки зникла тисяча гривень. У крадіжці грошей підозрює свою знайому.

16:05
Розпочався збір творчих робіт на здобуття премії імені Ярослава Лукавецького. Премія є найвищою в області відзнакою у галузі мистецтва та архітектури і надається за вагомий внесок у розвиток образотворчого, народного, декоративно-ужиткового мистецтва. Конкурсі роботи приймає комісія ОДА з 2 січня до 10 березня у 570 кабінеті. Нагородження переможців відбудеться в день народження Ярослава Лукавецького - 28 березня на батьківщині митця у Снятині.

15:44
Івано-Франківським міським військовим комісаріатом проводиться відбір офіцерів запасу за військово-обліковими спеціальностями «Соціальна психологія» та «Психологія» та громадян України, військовозобав’язаних рядового, сержантського та старшинського складу.

15:22
За результатами, проведених перевірок, працівниками поліції вибухових пристроїв в приміщенні готелю «Надія», відділу поліції в м. Івано-Франківськ, що на вулиці Бельведерській та Івано-Франківського Краєзнавчого музею (Ратуша) – не виявлено.

14:54
У Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, що Законом України від 24 грудня 2015 року №909-VШ з 1 березня 2016 передбачено запровадження системи електронного адміністрування реалізації пального та введення акцизної накладної як обов’язкового електронного документа. 

14:28
Волейболісти з Галича – кращі на Прикарпатті. В Івано-Франківську відбувся третій Кубок області з волейболу серед чоловічих команд. На майданчику Муніципального центру дозвілля зійшлись чотири кращі команди. Першою півфінальною парою стали волейболісти з Коломийщини та Галича.

13:44
За період з 22 по 28 лютого  2016 року в м. Івано-Франківську народилося 50 немовлят: 27 хлопчиків і 23 дівчинки.

13:20
27 лютого о 06:04 в селі Чернятин Городенківського району по вулиці Чорновола загорівся житловий будинок. Вогнем знищено ліжко, закопчено стіни та стелю. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальникам довелося чверть години працювати  у апаратах захисту органів дихання та зору.

12:58
У зверненні йдеться про те, що сільська громада села Устеріки висловила категоричну незгоду щодо об’єднання з Білоберізькою територіальною громадою. Повідомляє прес-служба Верховинської районної ради.

12:29
Мешканець Калуського району підозрюється у крадіжці із приміщення новобудови господарського приладдя.

12:03
Завдяки новій спрощеній системі звернення за житловими субсидіями отримати допомогу тепер максимально просто. А також стало вигідно економно споживати газ, воду, тепло та електроенергію. Кошти субсидії, що не були використані сім’єю внаслідок економного споживання послуг одного місяця, можуть бути зараховані як оплата в наступні місяці.

11:41
Таку інформацію озвучив перший заступник голови ОДА Сергій Басараб на засіданні конкурсної комісії з відбору інвестиційних проектів, які будуть фінансуватися з державного фонду регіонального розвитку в 2016 році.
Про це у мережі Фейсук повідомила депутат Надвірнянської райради Тетяна Пришляк.

11:19
На спецлінію 102 звернувся 21-річний чоловік, який повідомив про крадіжку його мобільного телефону.

10:57
ПАТ «Укрзалізниця» вже призначила дев’ять додаткових поїздів на передсвяткові та святкові дні 8 березня – шість поїздів у західному напрямку та три поїзди в південному. Повідомляє Укрінформ.

10:35
До Городенківського відділення поліції звернулася 80-річна жінка, яка повідомила про те, що за час її відсутності з будинку хтось викрав телевізор «Funaj».

10:10
Як повідомили днями інформаційні агенції, постанова Кабінету Міністрів України №237 від 29 квітня 2915 року про зменшення у два рази норм споживання газу для мешканців багатоповерхівок, у яких квартири не обладнані лічильниками газу, визнано незаконною. Принаймні так вирішив Вищий адміністративний суд України (ВАСУ), який своєю ухвалою №К/800/49436/15, котра набула чинності 28 січня цього року, скасував згадану постанову. Зауважимо також, що це рішення остаточне та оскарженню не підлягає.

9:40
Через роздрібну торгову мережу підприємств, фізичних осіб–підприємців та мережу ринків в області у січні 2016 року населенню реалізовано товарів на 2,8 млрд.грн, що більше обсягу січня 2015р. у порівнянних цінах (враховуючи індекс споживчих цін) на 6,3%, у фактичних цінах – на 31,4%.

9:18
28 лютого у Долині завершився Чемпіонат України з пляжного волейболу в приміщенні серед дівчат 2002-2003 р.н. Організаторами змагань були Федерація волейболу України, Долинська дитячо-юнацька спортивна школа , Долинська міська рада.

8:55
До Тисменицького відділу поліції звернувся власник приватного озера, розташованого на території району. Він повідомив про те, що затримав на водоймі чоловіка, який виловлював рибу.

8:31
Книгарня «Є» та Літературна агенція «Discursus» запрошують мешканців та гостей Івано-Франківська на презентацію книжки «Переселенці. Люди, які не загубили себе». Зустріч відбудеться у середу, 2 березня. Початок – о 18:00.Адреса книгарні «Є»: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Вхід вільний.

8:06
26 лютого о 10:02 в селі  Устя Снятинського району по вулиці Джерельній рятувальники  ДПРЧ-15 м. Снятин виїжджали для надання допомоги по порятунку цуценят, що провалились і застрягли між бетонними кільцями колодязя та шаром ґрунту, на глибині 10 метрів на одному з подвір’їв.

7:42
В українській освіті стартує новий експеримент. Тепер при вступі до магістратур складатимуться тести по типу ЗНО для абітурієнтів. Відповідну новацію підтримав уряд. Посадовці вважають, що “позитивний досвід запровадження ЗНО” допоміг “побороти корупційні ризики та забезпечити проведення об’єктивного конкурсу найкращих абітурієнтів”.

7:15
Під керівництвом директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Мирона Матейка, начальника відділу ДОЗ ОДА з медицини катастроф, мобілізаційної роботи та спеціальних питань Марії Бойко, головного спеціаліста сектора в Івано-Франківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Мирослава Кріля відбулася нарада з відповідальними особами в лікувально-профілактичних закладах щодо медичного супроводу бійців.

6:41
У крадіжці грошей працівниками Богородчанського відділення поліції викрито 20-річного мешканця одного із сіл району.

Попередній день   Наступний день