Попередній день   Наступний день

22:22
Рогатинським відділом Тименицької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 29-річного місцевого жителя, котрий обікрав колекціонера.

21:48
24 лютого 1946 року, у Чорному лісі, поблизу сіл Грабівка та Глибоке Богородчанського району, трагічно загинув полковник Української повстанської армії Василь Андрусяк «Різун».

21:22
Факт вчинення корупційного адміністративного правопорушення викрито в Галицькому районі.
Так, один із сільських голів, прийнявши на громадські роботи засудженого, підписав йому табель обліку відпрацьованих годин без виходу на роботу. Щоб не працювати злочинець запропонував голові винагороду в сумі 200 грн, на що останній погодився.

20:55
Як з’ясували працівники Тисменицького відділу поліції, за кермом машини, якою увечері 19 лютого було скоєно наїзд на пішохода у приміському селі, перебував 43-річний житель Богородчанського району.

20:29
За період з 15 по 21 лютого 2016 року в місті Івано-Франківську народилося 49 немовлят: 21 хлопчик і 28 дівчаток.

20:05
22 лютого о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок сильного пориву вітру частково зруйновано покрівлю площею 150 метрів квадратних на двоповерховій будівлі загальноосвітньої школи у селищі Делятин Надвірнянського району.

19:40
20 лютого у спортзалі Городенківської ЗОШ №1 відбувся другий традиційний турнір із настільного тенісу пам'яти Героя Небесної сотні Сергія Дідича, який провела районна федерація настільного тенісу спільно з місцевою організацією ВО "Свобода".

19:17
Сьогодні, 22 лютого, в Івано-Франківському обласному академічному музично-драматичному театрі розповіли про прем’єру вистави «Сталкери» із Ірмою Вітовською у головній ролі.

18:54
Злодієм виявився 34-річний раніше судимий за наркозлочини чоловік. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

18:33
21 лютого завершився регулярний чемпіонат міста Івано-Франківська. Зазнавши лише однієї поразки, кращою командою регулярного чемпіонату став «Трейд Захід Буд». Попереду четвірка кращих розіграє звання кращої команди міста.

18:10
Нещодавно в Турківському лісі, поблизу урочища «Діброва», коломийський мисливець Василь Убанович уполював вовка вагою понад 60 кг. Про сіроманця Василь Ярославович дізнався від місцевих жителів. На вказане ними місце приїхав, щоб оглянути територію, зовсім не підозрюючи, що вовк поблизу.

17:44
А допомогла в цьому правоохоронцям сама господиня квартири, яка, зайшовши до хати, застала там непроханих гостей. За вчинене зловмисникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

17:19
В селищі міського типу Обертин відкрили пам’ятну дошку Погорєлову Михайлу Анатолійовичу воїну, який загинув в Іловайську під час проведення АТО.

16:56
Співачка Джамала перемогла у національному відборі на участь у пісенному конкурсі «Євробачення», що цього року триватиме у Стокгольмі. Вона стала лідером голосування у фіналі національного відбору.

16:30
У неділю, 21 лютого, відбулись заключні матчі ІІ традиційного футбольного турніру пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького.

16:08
19 лютого близько 22.20 в ОКЦ УДСНС в Івано-Франківській області від чергового ГПРЧ АРЗ СП У ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що на території Озернянського лісництва на березі потоку Скриповатий біля смт. Ворохта Яремчанської МР, знайдено тіло чоловічої статі.

15:43
В обласній дитячій клінічній лікарні відбувся науково-практичний семінар «Медико-соціальна реабілітація дітей з особливими потребами та паліативна допомога».

15:20
Такими є прикрі наслідки чотирьох дорожньо-транспортних пригод, які трапилися 20-21 лютого. Зазначимо, що в обох смертельних випадках постраждали пішоходи.

14:55
В селі Зелене на Верховинщині відбувся схід селян, на якому розглядалося питання щодо розширення природно-заповідної території.

14:33
Вчора, 21 лютого, в соціальних мережах з’явився допис про те, що активісти “Народної самооборони Івано-Франківської області” затримали жінку, що крала квіти з могили Романа Гурика.

14:05
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб зустрівся з представниками японської компанії «JICA».

13:42
Під час перельоту з Мексики до Риму, згідно з прийнятим звичаєм Папа Франциск провів розмову з журналістами, відповідаючи на їхні запитання, що стосувалися подорожі та різних подій у світі. Журналісти не оминули увагою і першого етапу цієї подорожі, який 12 лютого відбувся в столиці Куби, передає Радіо Ватикану.

13:22
Державна санітарно-епідеміологічна служба області повідомляє про випадки захворювань на гостру кишкову інфекцію серед жителів м.Івано-Франківська. Про це повідомили в Держсанепідслужбі Івано-Франківської області.

12:59
21 лютого близько 21.00 в селі Чернятин Городенківського району в приміщенні котельні дитячого садка «Теремок» виявлено без ознак життя громадянина, 1952 р.н,  місцевого жителя.

12:37
У лютому користувачі мисливських угідь області проводять щорічний обов’язковий облік диких тварин.

12:15
22 лютого о 02:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Лисенка в селі Хутір-Будилів Снятинського району.

11:39
До Снятинського відділення поліції із заявою про крадіжку звернулася 57-річна районна мешканка. Жінка повідомила, що з її підсобного приміщення невідомі особи викрали 15 металевих решіток.

11:14
Цього року вступна кампанія до вишів триватиме 11-27 липня. Про це повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун під час брифінгу. Повідомляє УНІАН.

10:50
Відповідно до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" страховий стаж – це період, протягом якого особа підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачуються внески у сумі не меншій ніж мінімальний страховий внесок.  

10:20
20 лютого о 20:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в кафе «Матрікс» в селищі Делятин Надвірнянського району, повідомляє управління ДСНС України в Івано-Франківської області.

9:45
За січень 2016 року надходження єдиного внеску від платників податків, які перебувають на обліку  в ДПІ у м. Івано-Франківську, складає 80,4 млн.грн. За січень 2015 року  ці надходження складали 99,6 млн.грн. Тобто, цьогорічні надходження з ЄСВ зменшились на 19,3 млн.грн.

9:18
Сьогодні, 20 лютого, в Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулася прем’єра «специфічної комедії» за однойменною п’єсою Павла Ар’є «Слава героям». Режисерами вистави є Стас Жирков та Ростислав Держипільський, а продюсувала її відома українcька акторка Ірма Вітовська.

8:54
20 лютого працівниками групи піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знешкоджено 33 (тридцять три) гранатометні постріли ВОГ-17М, виявлені на відкритій території в Івано-Франківську по вулиці Січинського.

8:26
В Івано-Франківську взялися за ремонт вулиці Богдана Хмельницького. Досі вона вважалася найбільш проблемною. За тривалий період експлуатації дорожнє полотно тут практично знищене. Відтак дорожні майстри з міського автодору мають намір капітально оновити вулицю.

8:05
В аварії, яка трапилася 19 лютого, о 20 год 50 хв на автодорозі у селі Драгомирчани, було травмовано 30-річного жителя селища Лисець. Потерпілого помістили на лікування в реанімаційне відділення, а правоохоронці розпочали пошуки зниклого водія автомобіля – учасника ДТП.

7:41
У Галичі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Так, на площі Волі біля адмінбудинку представники влади, духовенства та кількасот мешканців районного центру сформували колону і пройшлися ходою до майдану Різдва.

7:13
Іванофранківці вшанували другу річницю загибелі Небесної Сотні. Кілька сотень студентів, громадських активістів та учасників Революції Гідності зібралися на Вічевому майдані, аби пом’янути Героїв “Небесної сотні”.

6:44
22 лютого 2016 року о 12 годині в приміщенні Івано-Франківської ОДА (кабінет 321) відбудеться брифінг Центру допомоги учасникам АТО та Департаменту охорони здоров”я області.

Попередній день   Наступний день