Попередній день   Наступний день

22:29
Тисменицькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо жителя Галицького району, який вбивств свого брата-близнюка.

21:48
19 лютого о 13:15 годині біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбудеться панахида за Героями Небесної Сотні.

21:21
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, у січні 2016 року на податковий облік взято 404 платника податків, з яких 71 юридична особа та 333 фізичні особи – підприємці. Загалом станом на 01 лютого на обліку в органах ДФС області перебував 71081 платник податків. З них 24784 юридичні особи та  46297 фізичних осіб – підприємців.

20:48
Заступник голови Верховинської районної ради Іван Маківничук повідомив, що на другій сесії районної ради VII  демократичного скликання прийнято рішення про виділення 250 000 гривень на потреби воїнам АТО

20:24
Виш, що перший в Україні став дружнім до велосипедистів. Так позиціонує себе Івано-Франківський національний медичний університет. Відповідну грамоту отримав від руху «Тепле Веломісто». Адже студенти вишу вибороли кошти на втілення екопроекту «Ровер в меді». Все розпочалося із встановлення велопарковки біля Центрального корпусу університету.

19:42
17 лютого відбулася робоча зустріч голови Надвірнянської районної державної адміністрації Олександра Кеніза з начальником Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області Василем Буджаком, директором ДП "Івано-Франківський облавтодор" - Юрієм Ходаковським.

19:16
Із заявою про крадіжку до Городенківського відділення поліції звернулася жителька одного із сіл району.

Жінка повідомила, що з її будинку невідомий викрав ТВ-тюнер, грошові кошти в сумі 340 грн., кілька пачок цигарок чим завдав значної матеріальної шкоди.


18:53
Цими днями робочою групою у складі голови Тлумацької районної ради Василя Двояка, голови райдержадміністрації Володимира Габурака, заступника голови районної ради Василя Гнатюка, першого заступника голови РДА Ігоря Бринського, депутата обласної ради Богдана Станіславського, заступника директора Івано-Франківської філії НДІ «Діпромісто» Василя Сеніва було здійснено об’їзд об’єктів будівництва району, які потребують завершення.

18:29
За даними багатьох соціологічних опитувань, котрі у різний час проводилися на різних континентах, однією із найголовніших передумов для щастя звичайної людини є здоров’я близьких, особливо - дітей.

18:06
04 березня 2016р. о 15-00 год. в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського,21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради: «Про внесення змін в нову редакцію Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів».

17:44
Розмови про те, що коломиянам продають молоко у ПЕТ-пляшках зі смітників, точаться вже не перший рік, але завжди не вистачає фактів це довести. Нещодавно «Дзеркало Коломиї» стало свідком дикого випадку, як чоловік і жінка визбирували у сміттєвих контейнерах неподалік Вічевого майдану використані пластикові пляшки для стихійних торговців

17:21
Прийняття розпорядження облдержадміністрації та обласної ради про утворення спеціальної комісії щодо визначення учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів у зоні проведення Антитерористичної операції на Сході України, не відповідатиме вимогам чинного законодавства України.

16:58
Вчора о 15.30 до чергової частини Тисменицького відділу поліції невідомий чоловічий голос повідомив по телефону лінії «102» про замінування Івано-Франківського вокзалу.

16:30
18 лютого прикарпатці зможуть переглянути короткометражку, яка перемогла на міжнародному фестивалі корометражних фільмів про моду Fashion Film Festival. Чорно-білий фільм «Pre-Order» спільно створили вихованці Івано-Франківської школи мистецтв «LEDi» та відомий модельєр Nata Meta.

16:05
“І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України”. Вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, які з честю пройшли палаючий Майдан і Революцію Гідності, та бути гідними їхнього історичного подвигу. Працівники обласної бібліотеки для юнацтва організували в Музеї Героїв Небесної Сотні екскурсію для іванофранківських школярів-старшокласників. Це був своєрідний урок патріотизму.

15:42
Відповідно до інформації Посольства України в Королівстві Марокко марокканська компанія «Disclean s.a.r.l» (Hay El Karia (Sidi Moumen), lot.Anass rue Al Khandak nº 1 – 20400 Casablanca, tel: +212 (0) 522729509, fax: +212 (0) 522722725, e-mail: discleansarl@gmail.com, www.disclean.com) виявила зацікавленість  у налагодженні співпраці з підприємствами області, які здійснюють обробку деревини. Зокрема, компанія має намір закуповувати в українських виробників держаки (ручки) для щіток (для прибирання) та деревину для виготовлення держаків.

15:20
Сьогодні, 18 лютого, в Івано-Франківському міському суді розпочалося засідання у розгляді кримінального провадження щодо Олега Рябова, який 3 січня 2012 року скоїв два жорстоких убивства.

14:54
“Гра простору” - виставка творів закарпатського художника Ярослава Ілька відкривається в галереї Арт-на-мур у Бастіоні.  Ярослав  Ілько народився і живе в Ужгороді. Закінчив Ужгородський коледж мистецтв (художнє оформлення) та Львівську академію мистецтв (монументальний живопис).

14:30
Інформацію щодо проведення міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій, запланованих на 2016 рік,  а також пропозицій іноземних компаній з налагодження співпраці розміщено в розділі «Обласна державна адміністрація» підрозділів «Структура ОДА», «Департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури»,  «Міжнародні виставково-ярмаркові заходи» та «Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці»

14:09
У скоєнні крадіжки золотих виробів: ланцюжка, сережок, персня та срібних прикрас працівники Івано-Франківського відділу поліції підозрюють 19-річного мешканця міста.

13:41
Івано-Франківський краєзнавчий музей представляє виставку  «Найдорожчий скарб». Її приурочено до Міжнародного дня рідної мови, який відзначають 21 лютого.

13:20
Сьогодні, 18 лютого, мав відбутися розгляд справи скандального бізнесмена Ігоря Халаменди, якого звинувачують в адміністративному правопорушенні.

12:52
Сьогодні 18 лютого 2016 року в Івано-Франківську по вул. Симоненка,13 «КП МФОЦ» відбудуться козацькі забави «Козацькому роду нема переводу». Змагання передбачають собою різноманітні конкурси та естафети.

12:31
На сайті можна переглянути наявність ліків, закуплених за державні кошти в усіх лікарнях країни, а також перевірити, чи не були ліки, куплені у лікаря чи в аптеці при лікарні, вже попередньо оплачені державою.

12:05
Розшукувані Дмитрієва Анастасія Олександрівна, 13.09.2000 року народження та її друг Казімірко Олег Ігорович 17.10.1995 року народження перебували в Одесі.

11:45
Сенсаційне відкриття зробили канадські дослідники — на дні моря в районі Бермудського трикутника вони знайшли древнє затонуле місто, повідомляють ЗМІ.

11:42
Працівники молодіжної превенції ГУ НП в Івано-Франківсській області та патрульні поліцейські, які безпосередньо провели зустріч із учнями ЗОШ № 21 м. Івано-Франківська.

11:20
Україна посіла перше місце в рейтингу країн, які найчастіше порушують права інтелектуальної власності. Про це йдеться у щорічному звіті міжнародного альянсу інтелектуальної власності (IIPA). Повідомляє hromadske.tv.

10:57
17 лютого 2016 року в спортивному залі навчально-реабілітаційного центру, що по вул. Військових ветеранів, 14-а, відбулися зимові спортивні ігри серед дітей з функціональними обмеженнями, які організував Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях приймали участь діти навчально-реабілітаційного центру (всього 20 учасників).

10:30
Глава держави підписав Указ «Про встановлення відзнаки Президента України - ювілейної медалі "25 років незалежності України".

10:06
На кафедрі оториноларингології, офтальмології з курсом хірургії голови та шиї ІФНМУ розпочинається оновлений формат проекту «Дистанційне навчання».

9:40
Протягом січня 2016 року платникам Прикарпаття відшкодовано 538,9 млн.грн. податку на додану вартість, що на 417,8 млн. грн. більше аналогічного періоду 2014 року. Про це повідомили в управлінні оподаткування юридичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

9:22
 17 лютого, в центральному корпусі Івано-Франківського національного медичного університету відбулась прес-конференція щодо нюансів платних відпрацювань пропущених занять.

8:55
Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін (фракція БПП "Солідарність") заявив. що йому погрожують невідомі через його позицію щодо незаконної забудови біля міського озера. Про це депутат повідомив на виїзному засіданні земельної комісії, яке відбулось в офісі "Товариства сприяння обороні України" (ТСОУ).

8:33
20 лютого Україна відзначатиме День Героїв Небесної Сотні. Закликаємо вітчизняні засоби масової інформації висвітлювати заходи, присвячені вшануванню учасників Революцій гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

8:10
Злочини, які вчиняються із застосуванням вибухових пристроїв, несуть у собі значну громадську небезпеку.

7:39
17 лютого на одержанні чергової частини неправомірної вигоди в сумі 1 тис дол затримано заступника керівника однієї з місцевих прокуратур області.

7:16
В основі художнього бачення художника лежить дисонанс, який завжди був на зламі віків і на зламі епох.

6:45

У четвер, 18 лютого, о 14 годині буде проведено комплексну перевірку обласної системи централізованого оповіщення з запуском сирен та передачею мовної інформації до населення по електронних засобах мосової інформації і вуличних гучномовцях.


Попередній день   Наступний день