Попередній день   Наступний день

22:25
Надання статусу учасника бойових дій добровольцям, котрі захищали державний суверенітет у теперішній російсько-українській війні на Донбасі передбачає рішення обласної ради "Про статус бійців добровольчих батальйонів у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України".

21:53
З нагоди 27-ої річниці виведення військ з Афганістану Тлумацька  РДА спільно з районною радою організували для ветеранів-афганців, представників районної організації Української спілки ветеранів Афганістану об’їзд могил їхніх побратимів, які загинули на чужій землі та померли вже вдома

21:24
17 лютого в Івано-Франківському суді відбулося чергове засідання у справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

20:57
Книжка, яка захоплює сюжетом, повинна з’явитися друком у березні цього року. Автором став відомий коломиянин Микола Савчук. Видання присвятили ключівським еміґрантам і заробітчанам в Анґлії.

20:32
З нагоди відзначення другої річниці Революції Гідності за активну громадянську позицію і волонтерську діяльність в обласній державній адміністрації нагородили учасників громадської організації «Народна самооборона».

20:09
53-річний калушанин повідомив у поліцію, що з його оселі пропали побутові електроприлади на загальну суму близько 1500 гривень.

19:43
У Коломиї випустять ювілейні поштові марки до 775 річниці з першої літописної згадки про місто.

19:20
Згідно п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.10 р. № 209 «Деякі питання виготовлення і видачі посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім'ї» відповідне міністерство забезпечує виготовлення  бланків  посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім'ї і передачу їх у встановленому  порядку  обласним державним адміністраціям, які, в свою чергу, передають бланки районним державним адміністраціям та виконавчим комітетам міських рад відповідно до потреби.

18:54
Кава, яку зазвичай п'ють зранку, може заважати схудненню і навіть бути причиною підвищення ваги. Про це свідчать дані дослідження вчених з Норвезької школи спортивних наук, повідомляє Medical News Today.

18:33
В управлінні культури міського виконавчого комітету представили нову очільницю управління – Надію Загурську.

18:10
Впродовж січня 2016 року землевласники та землекористувачі – платники земельного податку та орендної плати за землю Надвірнянщини сплатили до місцевих бюджетів 860 тис. грн. плати за землю. Із загальної суми надходжень цього податку, від юридичних осіб надійшло 731 тис. грн. плати за землю, від фізичних осіб – 129 тис.гривень. Про це повідомили в Надвірнянській ОДПІ.

17:41
17 лютого в Івано-Франківському суді відбулося чергове засідання у справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

17:17
На Верховинщині презентували книгу «Гуцульські співанки» Романа Кумлика, яку упорядкував заслужений журналіст України Василь Нагірняк. Про це повідомляють у Верховинській райдержадміністрації.

16:59
Снятинським районним судом задоволено позов прокуратури про визнання за неповнолітнім права власності на житловий будинок в порядку спадкування.

16:32
Як пізніше встановили правоохоронці – не безпідставно. Виявилося, що 20-річна мешканка міста, перебуваючи у гостях, викрала із кишені господаря близько 600 доларів та 200 гривень.

16:09
15 лютого 2016р., в день Стрітення Господнього на території міської дитячої екологічної станції відбулося міське народознавче стрітенське свято «Прийшла громниця – скидай рукавиці!».

15:43
Івано-Франківська область відноситься до регіонів з підвищеною середньорічною тривалістю гроз.

15:18
16 лютого прокурор області Владислав Братюк провів координаційну нараду  керівників правоохоронних органів щодо стану протидії злочинності на території області.

14:53
Як наразі з’ясовано, ДТП, у якій 16 лютого отримав травми яремчанець, сталося через порушення Правил дорожнього руху водієм автомобіля «Мерседес Віто» - 42-річним жителем Запоріжжя.

14:30
16 лютого о 10:18 в Коломиї по вулиці Гетьмана Мазепи виникла пожежа котельні, прибудованої до житлового будинку. Вогнем знищено перекриття котельні на площі 4 м.кв. та пошкоджено покрівлю. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димоходу.

14:06
Сьогодні, 17 лютого, в ефірі українських телеканалів покажуть документальний фільм Дебальцеве.

13:42
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України щодо 55-річного жителя Дніпропетровська.

13:20
Андрію Фігурному, учаснику антитерористичної операції, добровольцю, командиру взводу 93-ої окремої механізованої бригади добровольчого батальйону «Донбас», який загинув під час бою у листопаді минулого року, відкрили меморіальну дошку.

12:57
16 лютого в Івано-Франківську відбулося чергове засідання постійної комісії з питань екології та раціонального природокористування. Обговорили питання створення «Липівського кам’яног кар’єру».

12:31
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» затвердила нові тарифи на електроенергію для населення з 1 березня цього року.

12:05
16 лютого міський голова Руслан Марцінків разом з інженером відділу експлуатації «Муніципальної інвестиційної управляючої компанії» Юрієм Верстою перевірили виконання програми «Теплий дім» в окремих будинках на вул. Вовчинецькій, Стуса, Молодіжній, Новій.

11:40
Днями 26 дітей з області поїхали на відпочинок до УДЦ «Молода гвардія», де розпочалася перша тематична зміна зимово-весняного оздоровчого сезону 2016 року «Планета добра».

11:19

Нещодавно у Коломиї вийшов збірник “Пісенник українця”, упорядником якого став голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков.


10:58
У провадженні Івано-Франківського міського суду перебуває справа про адміністративне правопорушення стосовно громадянина Халаменди Ігоря Анатолійовича за правопорушення передбачене статтею 185 КУпАП України (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

10:29
Для перевезення пасажирів напередодні 8 Березня та в день свята ПАТ «Укрзалізниця» призначило курсування двох додаткових поїздів із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська.

10:05
Працівники Івано-Франківського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з квартири знайомого.

9:42
Більшість пацієнтів після перенесеного інсульту, на жаль, залишаються інвалідами на все життя, можливо через те, що не отримали спеціальну допомогу у перші години від початку захворювання. Днями у Центральній міській клінічній лікарні міста Івано-Франківська відбувся стартап для лікарів-радіологів та неврологів.

9:20
17 лютого в центральному корпусі Івано-Франківського національного медичного університету відбулась прес-конференція щодо нюансів платних відпрацювань пропущених занять.

9:19
“Хай небо буде мирним, а Україна – чистою”. Івано-франківські волонтери знову приєднаються до міжнародної еко-акції. Напередодні Великодня, 23-квітня, вони займуться генеральним прибиранням вулиць, дворів та берегів місцевих водойм.

8:56
З початку епідсезону на грип та ГРВІ захворіло більше 100 тисяч прикарпатців.

8:31
До Богородчанського відділення поліції із заявою про крадіжку звернулася 36-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що з приміщення її гаража невідомець поцупив велосипед марки «Україна».

8:08
В Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка 15 лютого 2016 року відбулася презентація Повного зібрання творів Леся Мартовича у 2-х томах за редакцією кандидата філологічних наук, завідувача кафедрою журналістики Інституту філології нашого університету Ганни Марчук.

7:41
У Івано-Франківську розпочалися роботи щодо збільшення кількості посадочних місць в єдиній міській спортивній арені європейського зразка – манежі Коледжу фізичного виховання. Там планують збільшити місткість до півтора тисяч глядачів.

7:13
У одному із сіл Надвірнянського району 17-річний юнак проник у помешкання потерпілої і, вирвавши із рук жінки мобільний телефон,  утік.

6:39
В залі засідань облдержадміністрації відбулася чергова зустріч Олега Гончарука з представниками громадських організацій та політичних партій.

Попередній день   Наступний день