Попередній день   Наступний день

22:22
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо чотирьох учасників організованої групи, які вчинили розбій в обласному центрі.

21:49
За фактом незаконного зберігання наркотиків розпочато кримінальне провадження.

21:23
Сьогодні, 23 лютого, в Івано-Франківську відбувається засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджет, фінансів та податків.

20:56
У рамках реалізації проекту «Єврокарпатська ініціатива» за сприяння депутатів Верховної ради України з Прикарпаття, зокрема, Анатолія Матвієнка, в обласному центрі відбудеться Перший міжнародний мистецький фестиваль країн Карпатського регіону «Carpathian space» («Карпатський простір»).

20:30
В Івано-Франківську трапилась масштабна ДТП.

20:03
За січень 2016 року платники податків Снятинського району сплатили до бюджетів усіх рівнів 5,9 млн.грн. податків, зборів, платежів. Це на  2,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомив  начальник ДПІ у Снятинському районі Мирослав Остафійчук.

19:50
“Івано-Франківськ! Знову потрібні донори і знову терміново! На середу (24.02), в крайньому – четвер(25.02). 3 група крові, резус не важливий. Тільки чоловіки, віком 25-40 років”, – йдеться у повідомлення групи Донори Прикарпаття, що у мережі Facebook.

19:40
У Долині триває масштабна комплексна реконструкція пам’ятника Михайлові Грушевському та прилеглої до нього території. Про це повідомили в прес-служби Долинської міської ради.

19:19
 У Римі на 95-му році життя відійшов у вічність прикарпатський священик Іван Музичка. Скромний творець історії - так охрестили отця у греко-католицькій церкві.  Був правою рукою Патріарха Української греко-католицької церкви Йосипа Сліпого в Римі. Бачив Бандеру і захищав країну у дивізії “Галичина”. Народився майбутній ректор собору Святої Софії в Римі у селі Пуків Рогатинського району.

18:58
Евакуацією неправильно припаркованих автомобілів в Івано-Франківську займається державне підприємство Міністерства внутрішніх справ “Інформ-Ресурси”.

18:31
Держана санітарно-епідеміологічна служба України повідомляє, що за даними офіційного сайту Всесвітньої організації охорони здоров’я у зв’язку із поширенням хвороби, викликаної вірусом Зіка у Латинській Америці й країнах Карибського басейну, відповідно до положень Міжнародних медико-санітарних правил 01 лютого 2016 року відбулася перша нарада комітету з надзвичайних ситуацій ВООЗ. За результатами наради було встановлено, що ситуація, що склалася у Бразилії та Французькій Полінезії в 2014 році, є надзвичайною ситуацією в галузі здоров’я, що має міжнародне значення

18:04
За участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та керівника апарату ОДА Валерія Крецула відбулося друге засідання конкурсної комісії із визначення переможців і лауреатів у сфері реального сектору економіки «Лідер Прикарпаття».

17:42
Відповідно до розпорядження голови Верховинської районної ради Івана Шкіндюка,  25 лютого 2016 року в етнографічному центрі Гуцульщини – Верховині (в актовій залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів об 11.00 год.) відбудеться Карпатський форум народовладдя.

17:20
На початку лютого в Івано-Франківському міському суді Івано-Франківської області визначили міру покарання чоловіку, котрий в жовтні минулого року носив в наплічнику по Івано-Франківську гранату та набої.

16:56
З 1400 викликів складено близько 700 постанов, затримано 13 водіїв у стані аклкогольного сп’яніння та евакуйовано 14 автомобілів. Дмитро Міхалець відзначив, що кількість водіїв у стані алкогольного сп’яніння зменшується.

16:33
Питання стану та перспектив розвитку птахівництва на Прикарпатті розглянуто під час робочої зустрічі у департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації з керівниками сільськогосподарських підприємств, які утримують свійську птицю.

16:09
Після того, як у грудні минулого року  регбі-5 вперше було введено до програми  спартакіади  шкіл міста Івано-Франківська , в другому півріччі навчального року розпочався п’ятий чемпіонат міста серед школярів 2004 р.н. і молодших ( допускаються дівчата 2003 р.н.), організований Федерацією регбі Івано-Франківської області за підтримки управління освіти та науки і департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради.

15:42
19 лютого в Івано-Франківському обласному клінічному онкологічному диспансері відбулося відкриття нової сучасної операційної мамологічного центру, оснащеної новітнім обладнянням.

15:18
З 1 березня комунальники Івано-Франківська розпочнуть наносити на дороги міста пластикову розмітку.

14:54
Вчора ввечері близько 18:20 у Калуші по вулиці Лесі Українки водій "Опель Віваро" вчинила наїзд на двох неповнолітніх дітей.

14:31
Міськрада нещодавно оприлюднила рішення, яким встановила пільги для окремих категорій підприємств, установ та організацій на 2016 рік.

14:10
22 лютого о 13:38 у селі  Шепіт Косівського району на участку Грунь виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено одну житлову кімнату, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

13:41
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні
за фактом неправдивого повідомлення про замінування будівлі управління Національної поліції Івано-Франківської області, що на  Сахарова, 15 в обласному центрі.

13:17
22 лютого в Івано-Франківській області групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Уравління ДСНС в області виявлено та знешкоджено один 152-міліметровий, два 105-міліметрові, шість 76-міліметрових та чотири 45-міліметрові артилерійські снаряди, одну 82-міліметрову мінометну міну, шість 50-міліметрових мінометних мін часів ІІ Світової війни, виявлених під час проведення благоустрою та очистки дерев на узбіччі дороги "Івано-Франківськ – Тисмениця" в Тисмениці.

12:56

В Україні з давніх-давен чи не найбільше свят, порівняно із іншими країнами. І хоча сьогодні кількість державних свят українців не перевищує середньоєвропейський показник, саме в нас визначено найнижчу продуктивність праці. Бо таки любимо ми відпочивати…

Ще донедавна 23 лютого українці святкували день радянської армії. Чоловіки жартували, що від подарунка «23 фєвраля» залежить, що вони даруватимуть жінкам на 8 березня.


12:56
Вас ніколи не цікавило, чому ківі називають китайським аґрусом? А це тому, що при поперечному розрізі цей плід дуже схожий на аґрус, тільки великих розмірів. А Китай вважається історичною батьківщиною деревоподібної ліани актинідії, чиїм плодом і є ківі. Своєю сучасною назвою ківі має дякувати новозеландському селекціонеру А. Еллісону, який вважав фрукт схожим на однойменного новозеландського птаха.

12:33
Кінцевим власником ТОВ «Екслюзив-буд», яке завершує будівництво нової 9-поверхової секції свого елітного житлового комплексу «Флагман», що на перехресті вулиць Мазепи та Гурика, є юридична особа, яка зареєстрована в офшорі.

12:08
Підозрювана у шахрайстві Валентина Гродюк, керівник агенції «Домівка ІФ» не погодилася із рішенням міського суду стосовно її запобіжного заходу і подала апеляцію.  22 лютого в Апеляційному суді Івано-Франківської області слухалася справа стосовно неї.

11:42
Законом України від 24 грудня 2015 року № 909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» внесено зміни до Податкового кодексу України в частині адміністрування акцизного податку.

11:17
Болі в животику виявилися онкологією. Трирічна Вероніка Данилюк потребує допомоги. Дівчинка ледь розуміє,чому в очах її батьків сльози і страх…

10:55
На місці колишнього громадського туалету у парку Воїнів-інтернаціоналістів планується побудувати молодіжний відпочинково-розважальний центр.

10:31
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк зустрівся з керівниками обласних філій "Ощадбанку України" та "Укргазбанку".

10:06
У 2015 році органи Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області забезпечили своєчасне та в повному обсязі фінансування на виплату пенсій майже 367 тис. громадян.

9:43

Цих вихідних, 20-21 лютого, в спорткомплексі ПНУ ім. В. Стефаника відбувся чемпіонат Івано-Франківської області з кікбоксингу WAKO в розділах поінт-файтинг, лайт-контакт, та кік-лайт.


9:18
Цього року для забезпечення лікування учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих у бойових діях на Сході держави та під час Революції Гідності в обласному бюджеті закладено 2 мільйони гривень.

8:55
В січні ц.р. платниками Тисменничини до Зведеного бюджету сплачено 12,83 млн. грн. податків та зборів, що на 3,79 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Про це повідомила начальник Тисменицької ОДПІ Ганна Захаріїв.

8:29
У 2015 р. в області прийнято в експлуатацію 856,2 тис. м кв. загальної площі житла, що на 5,8% менше, ніж роком раніше. У міських поселеннях збудовано 46,7% від загальнообласного обсягу, у сільській місцевості – 53,3%.

8:06
Співробітники Служби безпеки України затримали на Івано-Франківщині вантажівку, яка перевозила майже одинадцять тонн спирту без супровідних документів.

7:40
Богородчанські правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував ножем відвідувачам кафе. Подія трапилася біля приміщення одного з закладів харчування Богородчан. Розпочато кримінальне провадження.

7:15
У вівторок, 23 лютого, о 12 год. у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбудеться презентація Першого міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Carpathian space»

6:41
23 лютого 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день