Попередній день   Наступний день

22:29
Івано-Франківські оперативники викрили масажний салон, в якому представниці «найдавнішої професії» за матеріальну винагороду надавали зовсім не масажні послуги. Тепер їм та адміністратору салону доведеться відповідати перед законом.

22:10
24 лютого міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав Угоду про співпрацю з Хшановським повітом (Республіка Польща).

21:44
У середу, 24 лютого, на нараді у залі засідань Івано-Франківської облдержадміністрації розповіли про запланований ремонт доріг в області на 2016 рік.Керівник служби автомобільних доріг Василь Буджак повідомив, що у 2015 році фінансування значно зросло. Минулого року на ремонт доріг витратили 825 мільйонів, за 2011-2014 рр. – 600 мільйонів.

21:20
Представники громадських організацій учасників АТО увійдуть до координаційної ради, яка діятиме при Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті.

20:55
З нагоди 145-річчя з дня народження геніальної української поетеси ЛЕСІ УКРАЇНКИ завтра, 25 лютого, в Івано-Франківську відбудеться творча зустріч молоді, духовенства та інтелігенції краю.

20:28
23 лютого 2016 року керівник Івано-Франківської місцевої прокуратури Ігор Стефанишин провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів щодо стану боротьби зі злочинністю та протидії корупції в обласному центрі.

20:04
Калуська міська рада не прийняла звернення до Української стрілецької громади у Канаді, яка є зареєстрованою у Торонто.

19:42
Днями у селі Микуличин Івано-Франківської області розбили пам’ятник Героям Другої світової війни.

19:18
У Галичі відбулося урочисте вручення нової пожежної техніки. Зокрема, автопарк галицьких рятувальників поповнився ще одним пожежним автомобілем – автоцистерною АЦ-5-40 на базі шасі КрАЗ-5233Н.

18:56
В Долинське відділення поліції напередодні із заявою звернулася працівниця однієї із сільрад району, у якій йшлося про зникнення з адмінприміщення ноутбука.

18:28
Як стало відомо, цієї п’ятниці, 26 лютого, на Прикарпатті перебуватиме народний депутат України Дмитро Ярош.Нардеп побуває в Івано-Франківську та Рогатині.

18:05
Сімнадцять Прикарпатців, серед яких - письменники, художники, майстри народного мистецтва та актори, отримають щорічні стипендії голови облдержадміністрації та голови обласної ради в галузі культури та мистецтв. Про це йшлося на засіданні комісії під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка.

17:44
У 2015 році Івано-Франківська область виготовила 105 тисяч закордонних паспортів.

17:18

Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків у Івано-Франківській облраді.

Члени комісії заслухали питання про погодження окремих видатків управління молоді і спорту облдержадміністрації.

16:55
23 лютого працівниками департаменту протидії наркозлочинності в ході оперативно-профілактичного відпрацювання Івано-Франківщині затримано наркодилера, який організував канал постачання наркотиків з країн Західної Європи в Україну.

16:30
Проект “Танцюють всі!” оголошує про початок нового – 9-го сезону - та починає пошуки талановитих танцівників по всій Україні і не тільки. В кінці лютого одразу в 14-ти містах України відбудуться кастинги шоу,  на сцені якого за вісім років існування шоу побували тисячі танцівників з усього світу, що стали відомими хореографами, постановниками, режисерами та засновниками танцювальних студій

16:05
Як повідомили в Надвірнянській ОДПІ, впродовж першого місяця цього року до зведеного бюджету від жителів Надвірнянщини надійшло 9,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. З них майже 7 млн. грн. отримав місцевий бюджет та 2,3 млн. грн. – державна казна.

15:41
23 лютого о 07:33 в Коломиї по вулиці Кобилянської виникла пожежа в приміщенні паливної житлового будинку. Вогнем знищено електрообладнання, пошкоджено облицювання  стін. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електрообладнання котла.

15:19
Сьогодні, 24 лютого, в кінотеатрі «Космос» відбудеться прем’єра документального детективу Володимира Тихого «Бранці». Головним героєм є студент Сашко Клочко - учасник зимових подій в Києві 2013-2014 років. Він намагається розшукати полоненого ВВ-ушника і в ході свого персонального розслідування дізнається несподівані і разючі факти про події Майдану.

14:56
В Івано-Франківську на вулиці Тролейбусна працівники Управління патрульної поліції затримали нетверезого водія маршрутного автобуса під час того, як він здійснював посадку-висадку пасажирів, пишуть на  сайті Патрульної поліції Івано-Франківська.

14:29
Протягом останнього часу в Івано-Франківському відділі поліції почастішали повідомлення громадян про скоєння крадіжок з квартир.

14:05
У Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулось урочисте відкриття навчання четвертої групи слухачів відповідно до програми українсько-норвезького проекту «Професійна перепідготовка звільнених у запас кадрових військовослужбовців Збройних Сил України, інших силових структур, звільнених у запас 2008 – 2015 р.р., або включених до плану звільнення, і членів їх сімей» за спеціальністю «Економічна безпека підприємства».

13:43
Калуською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою двома громадянами  іноземних країн.

13:21
23 лютого, близько 20.00 під концерт-холом Platinum автомобіль збив насмерть чоловіка.

12:57
26-28 лютого на  Івано-Франківськ чекає театральний фестиваль.Організаторами дійства “Відкритий театр” виступає громадський організація “Д.О.М. 4824″.

12:29
З квітня в обласному центрі запрацює нова муніципальна інспекція, яка слідкуватиме за прибиранням вулиць. Якщо власники будинків, підприємств, за якими закріплені прибудинкові території, не прибиратимуть їх, то змушені будуть сплатити чималий штраф.

12:08
Прикарпатські правоохоронці звертаються із застереженням, як не потрапити у тенета пройдисвітів і не стати жертвою телефонних шахраїв.

11:42
Отримати землю під сільгоспугіддя можна буде тільки через аукціон. Верховна Рада внесла зміни до Земельного кодексу в частині проведення земельних торгів. Причому це правило поширюється на всіх, починаючи з комунальних і державних підприємств і закінчуючи приватними фермерами, пишуть finance.ua з посиланням на Вісті.

11:18
В Івано-Франківську розглядають можливість впровадження двостороннього руху на вулиці Дністровській. А все через те, що перевізники знову почали зупинятися у два ряди.

10:55
Презентовано концепцію Фонду Енергоефективності, механізм роботи якого зокрема забезпечить стале фінансування проектів оновлення будинків з метою знизити використання газу для України майже вдвічі.

10:29
У вчиненні кримінального правопорушення підозрюють трьох місцевих мешканців.

10:06
Головне управління статистики інформує. Обсяг залучених з початку інвестування в економіку міста прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) на 31 грудня 2015р. становив 464,8  млн.дол. США.

9:43
За торгівлю у не встановлених місцях івано-франківські чиновники погрожують вилучати продукцію, якою торгують порушники правил її реалізації. Стихійні місця торгівлі організовують у різних мікрорайонах міста, в тому числі, у центрі. А штрафи від понад 300 до 1000 гривень результатів не дають - порушення далі є.

9:40
Німецький Концерн Trubatec GmbH співпрацює з найбільш відомими підприємствами Німеччини такими як, GEA, Alfa, Endress & Hauser, Burkert, Sontec, M&S, Kieselmann та інші, які виготовляють обладнання по виробництву й переробці молока і молочних продуктів, а також виготовляють комплектуючі.

9:20
Івано-Франківське територіальне відділення Антимонопольного комітету України, в межах компетенції досліджує ряд питань щодо паркування в обласному центрі.

8:57
23 лютого відбулось засідання постійної комісії з питань аграрної політики та земельних відносин, де також вирішувалась доля меж між Івано-Франківськом та с.Вовчинець.

8:28
У Івано-Франківську створена комісія  для здійснення контролю за харчуванням дітей у навчальних закладах міста.Відповідне розпорядження видав міський голова.

8:04
Головне управління статистики інформує. Чисельність населення  Івано-Франківської  міськради  на 1 січня 2016 року, за оцінкою, за попередніми даними, становила 251,5 тис. осіб, з них 230,9 тис. – проживали в обласному центрі та 20,6 тис. – у сільській місцевості. У 2015 році кількість жителів збільшилась на 3717 осіб. Такі зміни відбулись     за  рахунок  природного  (на  406 осіб) та міграційного (на 3311 осіб) приростів.

7:41
Під головуванням міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі та першого заступника міністра Олександри Павленко відбулася селекторна нарада із керівниками регіональних департаментів та управлінь охорони здоров’я з проблемних питань, які виникли під час впровадження пілотного проекту щодо державного регулювання цін на препарати інсуліну.

7:12
Шахрай видурив у довірливої жительки обласного центру кілька тисяч гривень.

6:39
Запрошуємо Вас на відкриття виставки композицій за мотивами творів Івана Франка "Коли ще звірі говорили" Чекаємо Вас, в середу, 24 лютого 2016 року, поч. о 16.00 год., виставковий зал ДХШ, вул. Чорновола, 25, ІІ поверх.

Попередній день   Наступний день