Попередній день   Наступний день

22:23
Як з’ясували правоохоронці, автомобіль «ВАЗ 2101», залишений власником на території автозаправної станції в райцентрі, тиждень тому угнав 24-річний житель одного з сіл Калущини.

21:50
Коломийська міська рада пообіцяла демонтувати старий фонтан біля універмагу «Коломия».

21:25
За два роки після перемоги Революції Гідності наша країна зробила серйозні і впевнені кроки на шляху європейської інтеграції.

20:54
Ігор Казімірко розмістив на своїй сторінці у Facebook допис, у якому просить допомогти розшукати свого сина, який, ймовірно, утік із 15-річною Настею, яку також розшукують її батьки.

20:30
Сьогодні особливий день, адже із зони антитерористичної операції повернулися 7 працівників податкової міліції, які згідністю і честю виконували свій обов’язок на Сході країни.

20:08
Актори Чернівецького облмуздрамтеатру представлять іванофранківцям драму “Земля”. Прем’єра відбудеться 2 березня. Постановка має здивувати глядачів. Адже на відміну від інших її інтерпретацій, тут чимало новацій.

19:42

14 лютого 2016 року у родинному селі Топорівці на Городенківщині відзначено 130-річчя від дня народження генерал-хорунжого УПА, віце-консула ЗУНР Гната Стефаніва.


19:17
ГО «Товариство сприяння обороні України» не встигло до пуття завершити першу скандальну забудову, як взялося зразу будувати другий об’єкт на території біля міського озера в Івано-Франківську, повідомляє “Побудовано в Івано-Франківську”.

18:52
Серед викраденого – бензопила "Штіль", електролобзик, електропереноска, сокира, електродрель та електрично-паркетна пила, які двоє жителів Надвірнянського району відтак продали за майже удвічі дешевше за собівартість.

18:30
11 лютого в рамках візиту Делегації посольства Швеції та Шведської торгової та інвестиційної ради до міста Івано-Франківська відбулась презентація проектів у сфері енергоефективності, що впроваджуються в нашому місті та обговорення можливостей довгострокової співпраці у даній сфері.

18:08
В Івано-Франківську 19 лютого, у Народному домі, відбудеться  “Благодійний концерт на підтримку українських військових”. Кошти, зібрані під час  концерту, підуть на потреби добровольчих  батальйонів.

17:42
Під час щотижневої оперативної наради міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що у місті оголошується новий конкурс на парковки, щоб встановити паркомати.

17:18
Завершився прийом документів на конкурс з перевезення пасажирів, який запланований на 01 березня 2016 р. на автобусні маршрути №27 "Каскад - вул. Пулюя", №37 "Вокзал - с. Крихівці", №38 "Обласна лікарня - с. Драгомирчани", №40 "Каскад - АС-3", №48 "вул. Івасюка - Хлібокомбінат" та №49 "АС-2 - вул. Петлюри".

16:54
Прикарпатський спортсмен Арсен Різун став п’ятим серед учасників міжнародного турніру з боксу в місті Дебреци (Угорщина).

16:28
Під час патрулювання поліцейськими вулиць Івано-Франківська їхній службовий автомобіль з увімкненими проблисковими маячками справа обігнав автомобіль Mercedes-Benz Gelenvagen. Патрульні увімкнули сирену та намагалися зупинити автомобіль, однак водій почав утікати на великій швидкості. Після півгодинного переслідування позашляховик з’їхав у кювет неподалік села Рибне.

16:05
У ніч з 14 на 15 лютого, у зоні АТО о пів на четверту ранку під час обстрілу у місті Докучаєвськ неподалік Волновахи загинув боєць 72-ї бригади, житель Середнього Бабина на Калущині Іван Анатолійович Бєляєв, 1974 р.н.

15:42
Міський огляд-конкурс читців проводиться щорічно з метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, виявлення обдарованої молоді, залучення до заходів спрямованих на вшанування пам¢яті Кобзаря та визначення перспективи розвитку аматорського мистецтва на наступні роки.

15:20
Коломиянка Вероніка Івасюк здобула перемогу на Кубку України з важкої атлетики серед жінок та чоловіків, який проходив у Чернігові.

14:55
Обласна служба зайнятості інформує, що у січні у базі її даних загалом налічувалося 2 тисячі 400 вакансій. Протягом першого місяця року послугами служби скористалося понад 18 тисяч громадян.

14:29
За участю першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба проведено співбесіду з представниками товариства з обмеженою відповідальністю «Даноша», яке орендує у Калуському та Галицькому районах понад 11 тисяч гектарів сільськогосподарських угідь і утримує понад 170 тисяч поголів’я свиней.

14:06

Керівник патрульної поліції в Івано-Франківську Дмитро Міхалець під час щотижневої оперативної наради попросив мера посприяти у пришвидшенні тендеру з нанесення розміток.


13:40
Працівники патрульної поліції затримали грабіжників за підозру в пограбуванні місцевого жителя.

13:19
15 - 16 лютого у зв'язку із відлигою у високогір'ї Iвано-Франкiвської областi зберiгається III (пiдвищений) ступiнь лавинної небезпеки.

12:59
42 400 євро гуманітарної допомоги  у рамках проекту “Допомога дитячим будинкам в Україні” передав нашій державі Словацький уряд. Два сертифікати по 8,7 тисяч євро отримали ужгородські медики - обласна інфекційна лікарня та міський перинатальний центр

12:27
Збиток банківської системи України в 2015 році становив 66,6 млрд грн, передає УНН з посиланням на банківський нагляд регулятора “Доходи та витрати банків України за 2015 рік”.

12:05
Проїжджаючи на велосипеді , можна зіткнутися з галасливим гавкотом незадоволених собак , що біжать слідом за велосипедистом . Таке ж відбувається і з автомобілями , мотоциклами. Чому псам так не подобаються ці штуки ? Виявляється , на цей рахунок є кілька пояснень.

11:43
Цілу низку нагород вибороли прикарпатські борці на ХХ Київському міжнародному турнірі з боротьби, який відбувся у столичному Палаці спорту. У змаганнях взяли участь спортсмени з 22 країн світу, серед них багато легендарних спортсменів, чемпіонів світу та Олімпійських Ігор. 

11:17
У неділю, 14 лютого, надвечір на спецлінію 102 зателефонувала 57-річна мешканка Коломиї і повідомила, що під час сварки вбила свого чоловіка.

10:54
У Городенківському районному Будинку культури за підтримки відділу у справах молоді та спорту РДА у рамках акції «Відповідальність починається з мене!», пройшов VI Міжобласний турнір зі спортивного «Що? Де? Коли?» - «Стрітенські зустрічі».

10:31
Спецавтомобіль для транспортування людей з обмеженими можливостями отримали бурштинські діти, якими опікується ГО “Довір’я”. Його подарував  Карітас єпархії Фульда

10:05
13 лютого в спортивному залі «Олімп» відбувся відкритий чемпіонат Івано-Франківська з таеквон-до (ІТФ) серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих.

9:42
За період з 8 по 14 лютого в Івано-Франківську на світ з’явилося 34 немовляти, переважна більшість дівчатка.

9:18
В виконкомі Івано-Франківська візьмуться за правове впорядкування роздрібної торгівлі в центральній частині міста, а також на території парку культури та відпочинку імені Тараса  Шевченка та на території міського озера.

8:56
Інформацію про дію ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами можна перевірити on-line на веб-сайті фіскальної служби. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

8:30
У Долину доставили благодійний вантаж з німецького міста Ляйпціг, зібраного та переданого українською громадою.

8:04
Основним завданням атестаційної комісії буде забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційна комісія оцінює професійні та особистісні якості працівника і приймає фінальне колегіальне рішення про його/її придатність до служби в поліції.

7:39
Тисменицькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох місцевих жителів, які вчинили ряд корисливих злочинів.

7:12
У вівторок, 16 лютого, о 18:00 в Urban Space 100 відбудеться захід “Форум взаємодії Let’s Do It Ukraine | Франківськ”.

6:38
16 лютого 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день