Попередній день   Наступний день

22:39
В Івано-Франківську Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала на хабарі завідуючого одного з відділів обласного бюро судово-медичної експертизи.

22:19
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальні акти щодо чотирьох учасників злочинного угрупування, які з метою збуту наркотичних засобів організували та утримували нарколабалаторії на Прикарпатті та в Черкаській області.

21:47
Окупаційна влада Криму розпочала масову мобілізацію кримських татар. Про це розповів віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар Ленур Іслямов.

21:22
У Головному управлінні Національної поліції в області нагородили бійців Національної гвардії України та працівників поліції, які проявили мужність та героїзм у зоні проведення антитерористичної операції.

20:53
Івано-Франківською митницею ДФС налагоджено співпрацю з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківська щодо виявлення транспортних засобів з іноземною реєстрацією, які знаходяться на території України незаконно або з порушенням митного законодавства. Про це повідомив в.о. начальника Івано-Франківської митниці ДФС Сергій Шийчук.

20:31
У 2016 році ПАТ «Прикарпаттяобленерго» продовжує свою роботу в напрямку покращення сервісу та зручності для своїх клієнтів. Тому вже у квітні для споживачів відкриють свої двері одразу два центри обслуговування клієнтів – в Богородчанській та Надвірнянській філіях.

20:06
Всього за одну добу, 18 лютого, на Івано-Франківщині зафіксовано одразу два випадки самогубств.

19:40
Івано-Франківською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 29-річного мешканця обласного центру, який вчинив ряд крадіжок.

19:19
Сьогодні, 19 лютого, на засіданні виконавчого комітету міський голова Руслан Марцінків вручив державні нагороди трьом іванофранківцям, учасникам бойових дій в зоні АТО.

18:55
32–річний житель Рожнятівського району, проживаючи в будинку своєї тітки, шляхом вільного доступу у підсобне приміщення господарства викрав електрозварювальний апарат, болгарку, електричну дрель, спортивний велосипед українського виробництва, електричний двигун та набір ключів.

18:27
20 лютого об 11.00 на площі біля адмінбудинку (вул.Грушевського, 21) відбудеться віче-реквієм, присвячене Дню Героїв Небесної Сотні.

18:05
Він був юним. Закоханим. І сповнений життєвих сил. Два роки тому. Нині він – Герой Небесної Сотні… Романа Гурика вшанували у його рідному Прикарпатському університеті. Цього року він мав би бути випускником. Однак долю юнака змінила Революція Гідності. І фатальна куля снайпера.

17:45
В Івано-Франківську введуть мораторій на будівництво нових і реконструкцію існуючих будівель в історико-архітектурній частині місті.

17:17
Більше 650 000 гривень виділено добровольцям АТО та їх сім’ям.

16:56
18 лютого Калущина попрощалася зі своїм Героєм, який віддав життя за український народ, за незалежність рідної держави.

16:30
22 лютого закінчується термін, який дали міським, селищним і сільським головами для перейменування скверів, вулиць, провулків, площ та інших об’єктів топонімії, назви яких мають символіку комуністичного тоталітарного минулого.

16:06
Визначились пари 1/8 фіналу кубка міста Івано-Франківська з футзалу серед аматорських команд. Зокрема, на цій стадії на нас очікує протистояння лідерів Вищої ліги – «Трейд Захід Буд» проекзаменує «Sav сервіс».

15:43
18 лютого у Тлумацькій школі-інтернаті відкрили та освятили меморіальну дошку випускнику школи, учаснику Революції Гідності та антитерористичної операції, бійцю Добровольчого українського корпусу «Правий Сектор» Дмитру Ломею.

15:22
18 лютого на відкритій території в селі Гончарівка Тлумацького району було виявлено одну фугасну авіаційну бомбу ФАБ-100 часів ІІ Світової війни. Цей вибухонебезпечний предмет знешкодять піротехніки Управління ДСНС в області.

14:58
18 лютого 2016р. о 15.00 год. в Центральному Народному домі відбувся вечір пам’яті «Герої Небесної Сотні». Студенти, викладачі, гості, зібрались,  щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю про людей, які були розстріляні на Майдані, відстоюючи свободу, людську гідність, українську державу. На вечорі вшанували Героїв нашого часу - воїнів «Небесної сотні», воїнів, що гинуть зараз в зоні АТО.

14:28
Президент України Петро Порошенко нагородив дев’ятьох учасників Революції Гідності з Івано-Франківщини орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

14:02
Під час патрулювання вулиць поліцейськими було виявлено трьох підозрілих хлопців віком 20, 23 та 25 років. В ході проведення огляду у них виявлено пристрій можливо для викурювання наркотичних речовин.

13:42
Верховна Рада передбачила 1 917 833 200 гривень на забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян у 2016 році.

13:17

18 лютого о 17:23 в селі Молодятин Коломийського району по вулиці Січових Стрільців загорівся житловий будинок. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття коридору, знищено газову плиту, люк виходу на горище та газовий лічильник. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки. 


12:57
26 лютого 2016р. о 15-00 год. в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського,21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету: «Про затвердження схеми розміщення дрібнороздрібної торгівлі в м. Івано-Франківську на 2016р.». Мета проекту – впорядкування у 2016р. місць розміщення дрібнороздрібної торгівлі у першій зоні м. Івано-Франківська, на території парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка та території міського озера.

12:33
Впродовж січня 2016 року платниками Галицького району сплачено 6,8 млн.гривень податку на доходи фізичних осіб, що на 1,9 млн.гривень більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема, до Державного бюджету надійшло 1,7 млн.гривень, до місцевих бюджетів - 5,1 млн.гривень.

12:10
17 лютого 2016 року відбулося виїздне засідання Дорадчої ради - дорадчого органу при міському голові у складі з числа керівників промислових підприємств міста. Нараду проведено у залі засідань ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат».

11:42
18 лютого відбулася чергова сесія Коломийської міської ради. На ній депутати відзначали свої 100 днів роботи, вшановували пам’ять Небесної Сотні, налагоджували відносини із лисичанськими колегами, а також прийняли ряд важливих рішень.

11:17
У відділення патології новонароджених обласної дитячої клінічної лікарні Євангельською християнською громадою подароване вкрай необхідне для виходжування новонароджених немовлят обладнання: шість спеціалізованих ліжечок та кисневий регулятор для проведення оксигенотерапії на суму 27 тис. 825 грн.

10:57
Правоохоронці розшукують телефонних шахраїв, які обманом заволодів чужими грошима, водночас застерігають громадян від пасток зловмисників.

10:29
Депутати нарікають на збільшення кількість крадіжок, нелегальні пункти обміну валют та зали з гральними автоматами, які працюють практично під носом правоохоронців.

10:08
Упродовж січня 2016 року суб’єкти господарювання Косівського району сплатили до державної казни 21,51 млн. грн. податків і зборів, що на 14,8 млн. грн. більше, ніж очікувалось. Із загальної суми надходжень майже 4,4 млн. грн. отримав місцевий бюджет, решта – 17,11 млн. грн. надійшло до державного бюджету.

9:41
Викладачі та випускники Інституту архітектури, будівництва та туризму Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу взяли участь у розробках та презентації проекту  «Ознакування цінних об’єктів Станиславівської фортеці XVII– XVIII cт.» (м. Івано-Франківськ, на території колишнього Палацу Потоцьких, вул. Шпитальна 5).

9:20
Працівники Снятинського відділення поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку електрозварювального апарата «Дніпро».

8:52
За ініціативи голови Рогатинської РДА Надія Цимбалісти бюджет програми підтримки сімей загиблих та постраждалих учасників АТО поповнили на 250 тисяч гривень.

8:30
18 лютого відбулось розширене засідання колегії Державного архіву Івано-Франківської області «Про підбиття підсумків роботи архівних установ області за 2015 рік та їх завдання на 2016 рік» за участю керівника апарату облдержадміністрації Валерія Крецула та голови обкому профспілки працівників держустанов Ніни Гушпіт.

8:06
З 16 лютого 2016 року управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради продовжує обов’язкові уроки плавання для учнів 4-х класів тих загальноосвітніх навчальних закладів міста Івано-Франківська, які не були охоплені уроками плавання у І семестрі 2015-2016 навчального року.

7:42
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо організованої групи, яка займалася гральним бізнесом у місті Надвірна.

7:16
У п'ятницю, 19 лютого, стартує ІІ-й дитячий турнір з футзалу присвячений пам'яті Юрія Шулятицького.

6:55
19 лютого о 16.00 в приміщенні ЦПВ ім. С. Бандери відбудеться загальноміський вечір-реквієм «На лінії вогню».

6:35
З ініціативи Івано-Франківського обласного та міського об’єднання ВУТ «Просвіта» ім.Т.Г.Шевченка, 19 лютого 2016 року у приміщенні НД «Просвіта» (вул.Грушевського, 18) відбудеться круглий стіл, присвячений Міжнародному дню рідної мови.

Попередній день   Наступний день