Попередній день   Наступний день

15:41
З наркотиками до школи. Прикарпатські правоохоронці затримали на «гарячому» торгівця макової соломки та сильнодіючих речовин. Зі своїм небезпечним товаром чоловік розклався безпосередньо на шкільному подвір'ї. В очікуванні покупців.

15:23
4500 грн. плюс до 60% премії – така заробітна плата керівника КП «Єдиний розрахунковий центр» Вадима Войтика. Правда, це у тому випадку, якщо міський голова Віктор Анушкевичус публічно на оперативній нараді не позбавляє його премії.

15:06

Сьогодні в сесійний зал парламенту викликали лікарів з медпункту Верховної Ради для народного депутата від «Удару» Марії Матіос. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на прес-службу «Удару».

«Марія Василівна прийшла на ранкове чергування. І очевидно від недосипу, перевтоми і попередніх чергувань їй стало погано. Ми з лікарями відвели її в медпункт. Їй поміряли тиск, зробили кардіограму і ставлять крапельницю », - розповів народний депутат Роман Чернега, який теж чергує в сесійній залі.

14:42
В Івано-Франківську виявили ще один пункт збуду металобрухту. Про це сьогодні на оперативній нараді у міського голови повідомив заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу УМВС в області підполковник міліції Валентин Данилюк.

14:21
На сьогоднішній колегії ОДА під час розгляду питання про стан доріг в області, губернатор Михайло Вишиванюк запропонував ввести додатковий збір з автовласників.

14:01
Вже з 14 лютого, для клієнтів ТК «Буковель», авіапереліт Київ - Івано-Франківськ, в обидва боки, може бути безкоштовним. Про це інформує прес-служба курорту.

13:25
За минулий рік в Івано-Франківській області розроблено 25 проектів з енергоефективності на суму 51,3 млн. грн.; їх впровадження відбудеться в поточному році. У межах обласної програми з енергоефективності в 15-ти закладах бюджетної сфери впроваджено котли на відходах деревини, ще в чотирьох такі економні енергоефективні котли на стадії завершення.

13:11
11 лютого о 08:15 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №3 міста Галич поступило повідомлення від чергового лікаря Галицької центральної районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення закладу з діагнозом «отруєння чадним газом» було госпіталізовано 2 мешканців селища Більшівці Галицького району: 25-річного чоловіка та його 21-річну дружину.

12:56
“За cтаном на 1 лютого 2013 року обсяг золотовалютних резервів становив 24 мільярди 652 мільйони доларів США в еквіваленті. Тобто за місяць резерви зросли на 106 мільйонів доларів США в еквіваленті”, - повідомив директор Департаменту з управління валютним резервом та здійснення операцій на відкритому ринку Олександр Дубихвіст.

12:41
В суботу, 9 лютого, відбулися перші ігри основного етапу Шкільного турніру з футзалу "Кубок Президента НФК "Ураган" Олександра Бубена". З кожним завершеним матчем 1/8 фіналу зростала напруга, як на майданчику, так і серед глядачів. Адже кожна завойована перемога наближатиме до здійснення шкільної мрії.

12:19
ОПОРА вирахувала середній дохід по фракціях, опрацювавши декларації депутатів за 2011 рік, опубліковані на сайті ЦВК. Найбагатшою фракцією у парламенті є Партія регіонів, середній дохід депутатів якої становить 4 млн.  822 тис. 785 грн. У той же час в УДАРу ця сума становить на 2,5 мільйони менше – 2 303 624 грн. доходу за позаминулий рік, у ВО «Батьківщини» - 885 тис. 12 грн. Найбіднішими у Раді є комуністи (448 тис. 225 грн.) і свободівці (328 тис. 373 грн.).

12:17
У Долинському районі Івано-Франківської області 11 лютого в одному з селищ на вулиці було знайдено мертвою з тілесними ушкодженнями новонароджену дівчинку. У результаті проведення слідчих дій затримано 18-річну місцеву жительку, студентку профтехучилища. Про це повідомило УЗГ МВС України.

11:58
Невідомі злодії продовжують «роззувати» контейнери для збирання твердих побутових відходів в Івано-Франківську. Так, за інформацією заступника голови правління компанії-сміттєперевізника «АТП 0928» Михайла Яцківа, на минулому тижні з таких контейнерів зникло ще 40 коліс.

11:42
Критичною є ситуація з розрахунками за теплопостачання івано-франківських бюджетників, що належать до теплового району котельні на Індустріальній. Станом на 11 лютого сума боргу за тепло бюджетних організацій всіх рівнів становить 8 млн. 372 тис. грн. Це борги за 2012-ий та за січень 2013-го року.

11:27
Днями близько другої години ночі працівники патрульної служби Калуського МВ УМВС під час несення служби по охороні громадського порядку затримали 25-річного жителя м. Калуш. При поверхневому огляді чоловіка міліціонери виявили та вилучили  дві електронні ваги та три згортки фольги, що містили білий порошок невідомого походження.  Експертизою було встановлено, що дана речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом амфетамін вагою 3 грами.

11:13
В лікувальному закладі для ВІЛ-інфікованих на Прикарпатті медперсонал робить ін’єкції одним шприцом п’ятьом-шістьом хворим.

10:59
Заступник голови Національного банку України Олексій Ткаченко відзначає, що вперше після трьох років збиткової діяльності вітчизняний банківський сектор вийшов на прибутковий рівень.

10:44
Працівники комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» таки мають 95% знижку на квартплату. Про це розповів вчора, під час прес-конференції, директор підприємства Вадим Войтик.

10:31
Днями в Івано-Франківську близько 15 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з гіпермаркету по вулиці Північний Бульвар.

10:08
Українські письменники закликають повстати, інакше Азаров зруйнує книговиданняЗапропонований урядом Миколи Азарова законопроект про видавничу справу демонструє провінційність мислення його авторів, їхню інтелектуальну обмеженість та громадянську безвідповідальність. Про це йдеться у заяві українського ПЕН-центру.

9:51
Працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили в Івано-Франківську підпільний гральний клуб, який ретельно маскував свою незаконну діяльність.

9:34
На Івано-Франківщині податківці в ході перевірки долинського підприємства виявили придбання лісосировини у постачальників, які відсутні за місцем податкової адреси. Відповідні дії спричинили порушення в оприбуткуванні даної продукції, оскільки не встановлений факт передачі товарів від продавця до покупця.

9:19
Швейцарський інформаційний сервер Arcinfo склав рейтинг гірськолижних курортів світу за кількістю фанів їх сторінок на Facebook. Український курорт Буковель увійшов до ТОП-20 цього рейтингу, зайнявши 18 місце, повідомляє український екстремальний портал Adrenaline.in.ua.

9:05
У суверенній Україні, громадяни, часто іронізують і сміються над чудовою країною Гондурас. Епітети, уживані в його відношенні невтішні і принизливі .. Українці, не соромлячись, обзивають Гондурас останніми словами, вважаючи найгіршою країною в світі. Гондурас давно став «притчею во язицех», символом і уособленням нікчемності буття Латинській Америці та країн третього світу. Із задоволенням смакуючи назву, громадяни України шкодують гондурасців, зі співчуттям, думаючи: “У нас-то краще!»

8:49
"Релігія і Церква в історії української діаспори" Таку книгу презентували в Івано-Франківську. Це - дев'яте видання серії "Історія релігій в Україні". Її автори - науковці Національної академії наук і кафедри релігієзнавства Прикарпатського університету.

8:33

В Івано-Франківську вчетверте відбудуться «Станіславські вечорниці», рганізатором яких виступає Івано-Франківський національний медичний університет. Святкова програма передбачає традиційні українські страви та напої, віртуозна гра «Троїстих музик», показ колекції українських вишиванок, майстер-клас з українських народних танці.

 


8:19
На оперативній нараді голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк дав доручення розробити Положення про заснування почесних звань: «Почесний інвестор Івано-Франківської області» та «Почесний громадянин області» з наступним затвердженням цих документів на сесії обласної ради.

8:04
Місто вже має літературно-меморіальний музей Марка Черемшини, музей-бібліотеку письменника Михайла Бажанського, музей визвольних змагань, художньо-меморіальний музей Василя Касіяна. Нещодавно в міській ратуші за ініціативи Снятинського міського голови Анатолія Шумка, директора видавничої фірми «Прут Принт» Володимира Карого відкрито Музей Книги.

7:58

Прикарпатець Зіновій Шкутяк таки став головою політради партії "Наша Україна", хоча й, на разі, у статусі "виконувача обов'язків". Це стає зрозуміло із звернення "нашоукраїнця" про наступні плани прихильників Віктора Ющенка. Як повідомляє видання Кореспондент, прихильники екс-президента Віктора Ющенка заявили, що альтернативний з'їзд Нашої України відбудеться 18 травня. 


Попередній день   Наступний день