Попередній день   Наступний день

15:35
Добрий день. Мене звати Володимир. Звертаюся до Вас з великим проханням, вірою та надією. Я народився 22 липня 1986 року, через три місяці після Чорнобильської трагедії. Я інвалід першої групи з дитинства, у мене була вроджена спинномозкова грижа, яку мені видалили коли мені не було ще й року.

15:11
Прокуратурою Косівського району здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні щодо майстру лісу Яблунівського лісництва ДП «Кутське лісове господарство». В ході перевірки встановлено, що протягом листопада 2012 – січня 2013 року на території обходу, переданого йому під охорону, незаконно вирубали 76 дерев різних порід. Лісник своєчасно не виявив та не зафіксував злочину, хоча мав реальну можливість і зобов’язаний був це зробити.

14:49
Недавно у телевізійному галасі України з’явилися одразу кілька сюжетів про безсовісних шахраїв із благодійних фондів. Волонтери зі скриньками у підземних переходах Дніпропетровська, розгнівані мами хворих дітей, ображені журналістами благодійники, засмучені лікарі. Перше враження від того всього — якийсь жах! І радикали в інтернеті дружно закликають до самосуду.

14:33
Рівно тиждень міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус дав директорпу КП «Полігон-ТПВ» Богдану Тимочку, щоб той запропонував місце під будівництво притулку для чотирилапих безхатченків.

14:17

Із настанням весни міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус прогнозує пожвавлення несанкціонованої торгівлі в місті. Про це він розповів сьогодні на апаратній нараді у міськвиконкомі.

Мер озвучив декілька адрес, де зазвичай найчастіше можна спостерігати незаконних торгівців і саме на них він попросив звернути соосбливу увагу начальнику міського управління торгівлі Івану Ляховичу та його підлеглим.


13:59 | Коментарів: 1
Військового комісара Івано-Франківського міського військового комісаріату підполковник Ігор Сорокопуд видав наказ Про проведення призову  громадян чоловічої статі на строкову військову службу у квітні-травні 2013 року.

13:57
В современном рунете сегодня можно найти огромное количество проектов различной тематики и направленности. Однако при этом далеко не все из них удовлетворяют требованием современной конкуренции. Даже более того, далеко не все компании, которые предлагают свои услуги, способны удовлетворить требования самих заказчиков. Это связано в тем, что многие современные компании не используют индивидуального подхода, а также не используют несколько типов сайтов для того, что обеспечить такие потребности. Однако наша компания Авеб - http://aweb.ua/, которая на сегодняшней день является лучшей в продвижении сайтов, предлагает достаточно уникальное решение для того, чтобы создавать несколько типов сайтов в независимости от направления, а также в зависимости от требований функциональности или уникальности дизайна.

13:45
Начальник головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації Зінаїда Болюк вважає заходиди щодо оптимізації системи освіти в області доцільними. Однак, вони повинні відбуватися обдумано і виважено. «Я є прихильником оптимізації. Нашу освіту дійсно потрібно реформувати, однак за умови, коли будуть створені належні умови. Зокрема, закуплений транспорт, належно обладнані приміщення для навчання», - стверджує Зінаїда Болюк.

13:29
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус знову взявся воювати із пабами. Нагадаємо, раніше йому не подобався паб «Че», виключно за його назву. Обіцяв закрити не зміг. Тепер на черзі «Бутля-паб», що по вул. Низовій, 3.

13:14 | Коментарів: 1
В Івано-Франківській області встановлено межі 689 населених пунктів із 804 поселень. На сьогодні розробляються проекти землеустрою щодо встановлення меж трьох міст обласного значення: Івано-Франківська, Коломиї, Болехова та двох міст районного значення: Рогатина і Долини. На погодження до обласної ради надходили проекти землеустрою щодо встановлення меж Долини та Болехова, однак вони повернуті на доопрацювання.

12:48 | Коментарів: 1
Минулого року вкладники колишнього Сбербанку СРСР знову отримали надію повернути собі – нехай і частково – колись втрачені кошти. Наприкінці березня 2012 року Ощадбанк повідомив українцям радісну новину: з 1 червня починаються чергові виплати по рахунках часів СРСР, заморожених, як відомо, після розпаду Радянського Союзу. Останній раз компенсаційні кошти – так звану «Юліну тисячу», як охрестили в народі ці виплати за часів прем’єрства Тимошенко - українці мали змогу отримати у 2008 році. Так що з того часу утекло чимало води. Проте нарешті віз зрушив з місця.

12:31
Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» виготовило і пустило в ефір агітаційний відеоролик «Запрошуємо на військову службу за контрактом». Протягом однієї хвилини з екрану громадянам України розповідається про умови прийняття на контрактну службу, як і в яких умовах воїни виконуватимуть свій обов’язок, і, головне, де можна дізнатися більше про контрактну службу і, власне, стати військовослужбовцем.

12:14
Міліція прокоментувала ситуацію із УАЗ-469, відомим у народі як «Бобік», який вже довгий час стоїть на будові по вулиці Незалежності.

12:01
Івано-Франківська область підтримала міжнародний трансрегіональний проект «Карпатський редик-2013» з відродження вівчарства в Карпатах. Термін «редик» означає вихід овець на гірські пасовища, а відтак повернення їх на ферми.

11:47
В Івано-Франківську "взялися" за стихійну торгівлю. Так вихідними управлінням торгівлі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради спільно з працівниками міського відділу УМВС України в області, громадським формуванням «Штаб», КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» проведено року рейд з ліквідації стихійної торгівлі на вулиці Привокзальній.

11:29

В Івано-Франківську комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» знову залишається лідером за кількістю невиконаних звернень громадян. Про це сьогодні на оперативній нараді розповів міський голова обласного центру Прикарпаття Віктор Анушкевичус.

 


11:13 | Коментарів: 1
Сьогоднішню оперативну нараду міський голова Віктор Анушкевичус розпочав із запитання: що робить сміттєвоз біля Білого будинку? Він припустив, що саме на ньому приїхав заступник директора АТП-0928 Михайло Яцків.

10:48
Міліція прокоментувала ситуацію із УАЗ-469, відомим у народі як «Бобік», який вже довгий час стоїть на будові по вулиці Незалежності.
Як повідомили «Репортеру» в секторі зв’язків з громадськістю УМВС в області, місце, де стоїть автомобіль — це територія Вовчинецького райвідділу міліції. Недавно тут почалося будівництво (житло зводять для працівників івано-франківського міського відділу міліції), але юридично ця земля є внутрішнім двором Вовчинецького РВ.

10:32
Вчора голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк провів робочу нараду щодо врегулювання затяжного межового спору між Івано-Франківською міською радою та Загвіздянською сільською радою Тисменицького району.

10:16
В січні податківці провели 17 перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність на ринку алкогольних напоїв та тютюнових виробів, під час яких виявили 21 порушення.

9:55
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні щодо мешканця Івано-Франківська, який до смерті побив свою 83-річну бабусю. Слідством встановлено, що пенсіонерка вже неодноразово потерпала від 42-річного онука. На початку травня минулого року побутовий конфлікт між родичами закінчився для старенької переламаними ребрами та струсом мозку, через що вона опинилась на лікарняному ліжку. Однак зі скаргами до правоохоронців жінка не зверталась.

9:42 | Коментарів: 1

Вчора в залі засідань Івано-Франківської облдержадміністрації молоді люди, що протягом кількох місяців пройходили стажування в органах виконавчої влади в рамках проекту «Молодь і влада» отримали відповідні сертифікати сертифікати.

9:29
За самовільне встановлення газових котлів у квартирах багатоповерхівок піднімуть штрафи. Це передбачає законопроект Національної комісії регулювання у сфері комунальних послуг. За незаконне підключення котлів штрафуватимуть від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, це 1700 - 2500 гривень. Зараз за це передбачений штраф 380 - 425 гривень. Законопроект також вводить штраф 425 - 850 гривень для тих хто, не відчиняє тепловикам двері й не пускає до лічильника чи теплоустановки.

9:14
У 2012 році платники податків Прикарпаття сплатили 873,3 тис. грн. цього збору, що в порівнянні з попереднім роком більше на 190,3 тис. гривень.

8:59
Набрав законної сили вирок Апеляційного суду Івано-Франківської області стосовно колишнього судді Тячівського районного суду Закарпатської області, який вимагав та одержував хабарі від місцевих мешканців за прийняття судових рішень на їхню користь.

8:34
Суддя Тетяна Широян, на яку розподілено справу Юрія Луценка у Вищому спецсуду, отримала квартиру вартістю близько 800 тис. гривень. У суді повідомили, що Широян отримала квартири 24 грудня 2012 року, передає «Українська правда».

8:19
Прикарпатські студентки підпільно народжують дітей і позбавляються немовлят. Не встигли стихнути пристрасті після того, як у селі Міжріччя Долинського району собака приніс на подвір'я господаря обгризений тваринами труп новонародженої дитини, як подібна ситуація повторилася на Городенківщині.

8:05
15 лютого в Івано-Франківську представники компанії-інфестора проекту ТОВ «Гідропауер» презентували проект будівництва двох малих гідроелектростанцій в с. Голошино Верховинського району.

Попередній день   Наступний день