Попередній день   Наступний день

13:51
Не секрет, що в івано-франківських дошкільних закладах для дітей бракує місць. Демографічна ситуація тішить, і це змушує владу думати про те, в які садочки підуть дітки, коли підростуть. Питання потрохи просувається: будують нові та відновлюють старі колишні заклади.

13:37
3.02 в приміщенні автозаправної станції що в м. Івано-Франківську помер оператор 1961 року народження – у чоловіка раптово погіршилося самопочуття.  Територіальним управлінням Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області створено спеціальну комісію з розслідування даного випадку.

13:21
Виявляється, гуртом легше не лише батька бити, але й скидати вагу. У Калуші започаткували свій проект «Зважених та щасливих», тільки тут не зважуються, а заміряються. 18 учасниць протягом шести тижнів дотримувалися дієт, виконували фізичні вправи та записували свої втрачені сантиметри у спеціальний щоденник. Результат по цілій групі — мінус 89 сантиметрів.

13:07

Державтоінспекція Івано-Франківської області повідомляє учасників дорожнього руху, що за даними Українського гідрометеорологічного центру на Прикарпатті оголошено штормове попередження. На дорогах Прикарпаття ожеледиця, налипання мокрого снігу.

 


12:51
За минулі вихідні на Прикарпатті виникло 6 пожеж на транспортних засобах. Так, 2 лютого о 08.10 год. в місті Снятин по вулиці Шевченка виникло загорання в моторному відсіку легкового автомобіля «Citroen». Вогнем пошкоджено моторний відсік авто. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12:38
Трагедія, яка сталася в Івано-Франківську, сколихнула жителів всієї України. Як повідомив центр громадських зв'язків ГУ МВС України, в обласному центрі знайдені тіла 22-річного юнака та 19-річної дівчини, які отруїлися вихлопними газами у своєму авто. По інтернету тут же поповзли чутки: це чергові Ромео і Джульєтта, адже пара могла покінчити життя самогубством.

12:25
Минулої п'ятниці іванофранківчанці Галині Тимків, ветерану праці-інваліду з вадами слуху, вручили ключі від квартири з меблями (попередні власники, в яких держава викупила це житло, залишили комплект меблів в доброму стані). Цю приємну місію виконала керівник секретаріату Всеукраїнської комісії з питань діяльності підприємств та організацій інвалідів Вікторія Назаренко, яка перебувала на Прикарпатті з робочою поїздкою.

12:07
Минулого року в Івано-Франківську відловили 2899 безпритульних тварин, з яких лише 469 стерилізували і відпустили, а решту – усипили. Про це повідомив директор КП «Полігон» Богдан Тимочко. Він одразу запевнив, що, відповідно до закону про захист тварин від жорстокого поводження, їх усипляють гуманно, методом, що виключає страждання, інформує "ЗК".

11:51
На сьогодні одним із найактуальніших питань у сфері галузі охорони здоров’я є запровадження реформ. Власне, на сьогодні в країні відбувається реформа первинної ланки охорони здоров’я і триває підготовка до реформи вторинної ланки. А вторинною ланкою є стаціонари медичних закладів.

11:37
Початок активної робочої фази реконструкції центрального універмагу «Прикарпаття», яка розпочалася влітку, породила чимало чуток. Цікавість мешканців та гостей Івано-Франківська до робіт за будівельним парканом на вулиці Дністровській, 3 посилювала майже повна відсутність публічної вичерпної достовірної інформації щодо проекту реконструкції та її параметрів.

11:22
29 січня 2013 року в приміщенні товариства «Просвіта» відбувається заключний єтап правового фестивалю «Ми маємо право  знати більше!» - гала-концерт.  Понад 100 вихованців  шкіл – інтернатів Івано-Франківської області  протягом жовтня – грудня 2012 року змагались  за отримання звання бути кращими  у виявленні своїх  умінь,  розуміння  проблеми  торгівлі людьми  та протистояння цьому ганебному злочину ХХІстоліття.

11:06
У Коломийській загальноосвітній школі №4 вчителі початкових класів окрім стандартної програми навчання додатково організовують для дітей різноманітні конкурси і вікторини, щоб в ігровій формі закріпити вивчений матеріал.

10:49
На час проведення на Буковелі фінальної частини Кубка світу FIS з фрістайлу за участю кращих атлетів світу у дисципліні «акробатика», чемпіонів світу та зимових Олімпійських ігор запустять додатковий транспорт. Про це "Фіртці" повідомили в комітеті по підготовці чемпіонату.

10:33
5 лютого у вівторок в Івано-Франківську відбудеться марш на підтримку сім'ї Павличенків. Як повідомляють організатори, збір учасників о 15 год. 30 хв. у Меморіальному сквері.

10:15
В ніч з 3 на 4 лютого внаслідок несприятливих погодних умов (мокрий сніг та налипання мокрого снігу) через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 18 населених пунктів Прикарпаття. Зокрема, у Долинському районі без світла залишилися 9 населених пунктів повністю та 4 - частково, у Верховинському районі частково знеструмлено 5 населених пунктів.

10:02
Про вкрадені грошах було заявлено за підсумками масштабної перевірки, результати якої були оприлюднені напередодні Генеральною прокуратурою України. «Замість шару в 5 см, роблять всього 2 см, а решта« економлять» по кишенях. Тонкий асфальт пропускає воду, яка під час морозів замерзає, а з потеплінням руйнує дорогу. Незаконною на Україні є кожна третя угода з підрядником », — переконують правоохоронці. Щодня чиновники крадуть у держави сотні тисяч гривень.

9:48 | Коментарів: 2
Про це у соціальній мережі Facebook повідомив журналіст телеканалу ЗІК і шеф-редактор сайту oko.if.ua Руслан Коцаба. Нагадаємо, що суддя зачитав рішення про відмову позивачеві — полковнику податкової служби Василеві Строїчу у розгляді позовної заяви проти журналіста телеканалу ЗІК і шеф-редактора сайту oko.if.ua Руслана Коцаби.

9:32
В кінці січня один з кращих колективів області - ансамбль народної пісні і танцю «Оксамит» представив мистецтво Запорізького краю в Івано-Франківській області. Про це повідомила директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації Ірина Конарєва.

9:17
З 20 по 26 січня в рамках проекту «Підтримка електронного врядування в Івано-Франківській області» представники Івано-Франківської облдержадміністрації, ГО «Агентство з розвитку приватної ініціативи», Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку, а також Івано-Франківської, Калуської та Долинської міських рад взяли участь у навчальній поїздці до Естонії та Швеції.

9:02

Така сума податків і зборів поступила до зведеного бюджету за результатами роботи органів ДПС в області.Зокрема, до державного бюджету надійшло 95,0 млн. грн., з них податку на прибуток - 24,1 млн. грн., податку на додану вартість - 50,6 млн. грн., акцизного податку - 6,5 млн. гривень.



8:44
Одна із найтитулованіших аматорських команд останнього двадцятиріччя на Івано-Франківщині яремчанські "Карпати", які в 2012 році стали чемпіонами області та володарями Суперкубка області, може не вийти на старт нового футбольного сезону.

8:31 | Коментарів: 1
Ув'язнення до 10 років з конфіскацією майна за хабар загрожує директорові департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківського міськвиконкому Олегу Гаркоту. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомила речник прокуратури Івано-Франківської області Людмила Гласова.

8:17

Молода пара івано-франківських байкерів замахнулася на славу Колумба. Петро Буяк та Юлія Плисюк вирішили підкорити Монголію. Туди поїдуть на трьох колесах. Для мандрівки придбали український “Дніпро-11” з коляскою і власноруч його відремонтували. Як інформує ZIK, маршрут обрали непростий - Україна-Росія-Казахстан-Монголія-Росія-Україна.


8:10
На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 31 січня 2013 року, розглянуто питання щодо притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності.

Попередній день   Наступний день