Попередній день   Наступний день

21:09
Как правило, современная оргтехника выполняет задачи по печати разных видов, начиная от стандартной офисной документации и заканчивая фотографиями или рекламными вывесками. Для каждого типа печати необходимы особенные расходные материалы - ведь мы не печатаем документацию на плотной глянцевой бумаге, а изображения - на тонкой офисной. Чтобы обеспечить идеальную цветопередачу и неуловимые переходы между разными цветами для печати наиболее качественных фотографий, следует пользоваться специальными чернилами. Ведь не зря же многие специалисты говорят о том что качественные фото чернила и отличная бумага это залог действительно качественного отпечатка, а само печатающее устройство при этом играет менее важную роль.

15:44

http://cs405623.userapi.com/v405623767/979a/yLMzHaJz30Q.jpg

В Івано-Франківську пікетували головне управління Держказначейства в області. Близько сотні працівників комунальної сфери обласного центру та депутати від "Свободи", на чолі з нардепом Русланом Марцінківим провели сьогодні мітинг під будівлею Держказначейства. Націоналісти вимагали припинити системне блокування урядом коштів місцевих бюджетів.

15:24
Івано-Франківщина має перспективу стати центром розвитку зимових видів спорту. Такий висновок зробив голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіулін, побувавши на фінальних змаганнях за Кубок світу з фрістайлу на ГК «Буковель».  «Розумію, ,- зазначив він,- поки що спортивна інфраструктура не відповідає вимогам сьогодення, все будувалося ще за часів Союзу, і, звичайно, морально та фізично застаріло. Але ми будемо вишукувати кошти, щоб провести ремонт спортивної бази у Заросляку, а в Ворохті вестимемо мову про реставрацію двох трамплінів».  На це, за словами голови Державної служби молоді та спорту України, вже передбачено 7 млн. грн.

15:09
Представники громадських організацій туристичної галузі та закладів освіти Львівщини, Івано-Франківщини, Підкарпатського воєводства взяли участь у семінарі «Гео-Карпати – створення польсько-українського туристичного шляху» в м. Львові.

14:49
Цих вихідних в Івано-Франківську на вулиці Мельничука, 14 від історичної пам'ятки знов відвалилось кілька шматків ліпнини з-під даху.

14:33
Працівники обласного та міського підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили наркокубло в одному з Інтернет-клубів Івано-Франківська. Оперативники затримали з марихуаною двох відвідувачів клубу, студентів місцевого університету. З'ясувалося, що 19-річні спудеї за 120 гривень придбали чотири пакетики «травки», два з яких мали намір продати адміністратору закладу, а два – викурити в клубі. Там же вилучено пристрій для викурювання.

14:19

25 лютого, у день проведення у Брюсселі саміту Україна – ЄС, у Києві представники опозиції влаштували марш протесту проти політичних репресій. Люди з прапорами переважно "Батьківщини" і "Свободи" рушили колоною з Європейської площі до вулиці Банкової – під адміністрацію президента.

 


14:02
Сильні вітри, що бушували на території області в ніч з 24 на 25 лютого, спричинили перебої з електропостачанням в чотирьох районах Івано-Франківської області. Станом на 9:00 повністю без електропостачання перебуває 15 населених пунктів, частково – 19.

13:39
На факультеті фізичного виховання і спорту урочисто відкрито новий гімнастичний зал, розміщений в спортивному комплексі «Олімп» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. За підтримки ректорату закуплено нове обладнання, килимове покриття, озвучувальну апаратуру.

13:21
Про це заявили члени двох найпотужніших ветеранських об’єднань регіону - організації “Ветеранів 38-ї армії (корпусу)” та Івано-франківської міської спілки ветеранів Афганістану. Завтра о 13-й годині вони проведуть мітинг та публічно висловлять своє обурення та негативне ставлення до реформ, які відбуваються зараз у Збройних Силах України та в цілому в державі. Як повідомляє Західний регіональний медіа-центр МО України, ветерани протестуватимуть проти можливого закриття військової поліклініки гарнізону, яка є єдиним лікувальним закладом, який обслуговує захисників Вітчизни.

13:02
Навіть якщо російський газ для України подешевшає до 280 доларів за тисячу кубів, розмір державних дотацій для теплокомуненерго (ТКЕ) становитиме близько $ 1,1 млрд. Через це ціни на газ доведеться підняти навіть більше, ніж вимагає Міжнародний валютний фонд.

12:31

В 2013 году одному из крупнейших игроков  на украинском рынке средств индивидуальной защиты, ООО «Дельта Плюс Украина», исполняется пять лет.

Компания является филиалом французской Delta Plus Group, ведущего европейского производителя СИЗ, спецодежды, спецобуви и страховочного оборудования.


12:14
 
Середня вартість однокімнатної квартири в Україні становить $46 478 за ціною квадратного метра $1 255.
Двокімнатні квартири в середньому коштують $74 114 за ціною квадратного метра $1 329, трикімнатні - $109 201 при вартості квадратного метра $1 400.

11:58 | Коментарів: 3

Суддя Вищого господарського суду, голова ради суддів господарських судів Удовиченко Олександр Сергійович носить годинник за $41,500.00. Про це на своїй сторінці Facebook пише фотокор газети Комерсант Влад Содель, інформує Українська правда.


11:39
Наприкінці минулого року вийшов наказ міністра оборони України № 825. За цим документом, українським військовим удвічі підняли грошове забезпечення. Щоправда, не всім, а лише тим фахівцям, які займаються забезпеченням польотів: технікам, механікам, зв’язківцям. Нагадаємо, що льотчики вже близько року отримують додаткову зарплату за виконані польоти, відтепер її будуть виплачувати й технічному складу.

11:12
Захопивши ініціативу на старті поєдинку, «Говерла» довела матч до переконливої перемоги з рахунком 90-68.

10:49
Юрій Андрухович вважає, що федералізація нічого доброго не принесе Україні, якщо центральна влада залишиться донецькою. "Те, що я є прибічником сепаратистських настроїв, не зовсім так, - зазначив письменник у коментарі газеті "Західний кур'єр". Я просто не маю відчуття, що мешканці Донбасу – мої співвітчизники.

10:34
Прикарпатський факультет Львівського державного університету внутрішніх справ розпочинає цьогорічну кампанію з набору абітурієнтів для вступу за рахунок видатків державного бюджету в межах чисельності, обумовленої ліцензією та Міністерством внутрішніх справ України, та на умовах договорів із фізичними (юридичними) особами.

10:17
16 лютого працівники служби боротьби із незаконним обігом наркотиків затримали 19-річну дівчину, яка неодноразово влаштовувала нарко-вечірки у себе вдома.
Дівчина приймала у себе приятелів, які, повернувшись з навчання та роботи, поспішали до подруги викурити чергову дозу канабісу.

10:01
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із заступником бургомістра польського міста Хшанова паном Мачяшеком. Відвідини відбулися у рамках підписаної Угоди про партнерство.

9:41 | Коментарів: 1
На банері, який з Буковеля з етапу Кубку світу по фрістайлу транслювавуся в телевізійній трансляції на весь світ, зробили помилку в слові "Україна"?

9:28
Міністерство охорони здоров’я України розробило та затвердило методичні рекомендації щодо основних принципів здорового харчування.

9:12

http://cs405623.userapi.com/v405623767/93fe/K0Cdv3UWmpQ.jpg

В суботу, 23 лютого в Буковелі пройшов завершальний етап Кубку світу з фрістайлу. Приємною несподіванкою стала срібна медаль "нашої" Надії Діденко. Незажаючи на те, що перед фінальним етапом вся інтрига вичерпалась і на Прикарпаття не приїхали лідери сезону Сюй Ментао, Лідія Ласілла та Ханна Керні, публіці було на що подивитися.

8:49
Колишній глава Української греко-католицької церкви кардинал Любомир Гузар не бачить істотних відмінностей між українською владою і опозицією. Про це він пише у своїй статті для ZN.UA. «Зрозуміла симпатія певної частини суспільства до опозиції: той, хто при владі, не впорався, він не гідний, може, його наступник впорається із завданням? Світ Божий не чорно-білий. Не всі, хто при владі, – біси, але не всі, хто в опозиції, – ангели», – зазначив Любомир Гузар.

8:33
Стратегічна галузь йде на дно. Вперше за три роки у деревообробній промисловості Прикарпаття зафіксовано спад виробництва - майже на 6,5 відсотків. Нині на Івано-Франківщині працює майже 350 деревообробних підприємств. 60 відсотків їхніх технологічних потужностей вичерпали свій ресурс.

8:19
Останній номер журналу Фокус від 21.02.2013 № 8 був знятий з продажу з усіх точок розповсюдження по всій Україні. Про це у своєму Facebook пише журналіст Мустафа Найєм. «Інформація про цей випуск також зникла і з сайту журналу (http://focus.ua/magazine/). Остання інформація стосується 7 номера від 14.02.2013», − зазначає журналіст.

8:04

Годинники будуть переведені в Україні на «літній час» 30 березня, про це повідомив Микола Азаров. Повідомлення про переведення годинників в Україні з'явилося на сторіночці прем'єра в Facebook.

«Ми як зазвичай 30 березня перейдемо на літній час. Ніяких дебатів з цього приводу ніде не ведеться. А коли це питання буде поставлено, ми обов'язково проінформуємо громадськість і порадимося », - написав Азаров.


Попередній день   Наступний день