Попередній день   Наступний день

22:19
На підтримку учасників бойових дій та їх сімей з обласного бюджету додатково спрямують 350 тисяч гривень. Відповідне спільне розпорядження голови обласної ради та голови ОДА затвердила постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

21:50
18-річний піаніст Маркіян Івашкевич з Долини отримав першу премію на Швейцарському молодіжному музичному конкурсі у м. Ной-Шатель, Швейцарія, граючи в дуеті з скрипалькою Офелі Санчез.

21:25
Внаслідок автопригоди напередодні ввечері травмувався мотоцикліст з Коломиї.

20:52

У січні-березні 2016 року платники податків Коломийщини забезпечили надходження до зведеного бюджету в сумі 88,9 млн. грн., що на 29,3 млн.грн. більше ніж торік. Про це повідомила  заступник начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.


20:30
Днями  депутати Долинської районної ради на пленарному засіданні своїм рішенням у режимі відкритого поіменного голосування звільнили з посади, скасувавши контракт,  головного лікаря Долинської центральної районної лікарні ігоря Романюка, який очолював медицину Долинщини від жовтня 2008 року.

20:08
Протягом 3 місяців 2016 року до органів прокуратури Івано-Франківської області надійшло 1 876 звернень.
Найбільше звернень надійшло з питань земельних та містобудівних правовідносин, протиправних дій посадовців державних органів контролю, підприємств, установ, організацій, а також щодо порушень конституційних прав і свобод громадян на оплату праці, охорону здоров′я  тощо.

19:41
До 20 квітня триває прийом заявок на участь у конкурсі  науково-технічних розробок молодих науковців. Його організовує Державний фонд фундаментальних досліджень у рамках міжнародного дискусійного заходу “Science. Society. Personality”, що присвячений “Дню Науки - 2016”.

19:20
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю оголошує збір пропозицій до плану заходів із відзначення в області 75-ої річниці проголошення в м. Львові Акта відновлення Української держави та створення Українського державного правління.

18:55
31 березня Івано-Франківськ знову  сколихнуло повідомлення про «замінування». Цього разу обіцяли підірвати готель «Надія» та Національний технічний університет нафти і газу, однак повідомлення виявилися хибними.

18:30
Міська поліклініка №3 (колишня каса хворих), знаходиться в центральній частині м. Івано-Франківська, по вул. І. Франка, 30. Дана будівля побудована ще в 1925 році і є пам’яткою архітектури місцевого значення та невід’ємною частиною міського ландшафту.

18:05
З 12 квітня 2016 року Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України разом з партнерами-донорами оголошується конкурс на посади координаторів (керівників) регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку (РОР).

17:43
Двох службовців визнано винними в отриманні неправомірної вигоди, призначено покарання – штраф у розмірі одна тисяча п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (еквівалент двадцять п'ять тисяч п'ятсот гривень), з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на строк два та три роки.

17:16
12 квітня шоста сесія сьомого демократичного скликання Богородчанської районної ради прийняла рішення  № 107-6/2016 «Про підтримку рішення сесії Богородчанської селищної ради щодо надання селищу Богородчани статусу міста районного значення».

16:53
Принаймні, цього прагне міська влада. На вулиці Тичини комунальники завершили нанесення першої спеціальної дорожної розмітки. Вона передбачає нову організацію руху за європейськими стандартами. Згідно з проектом тут виділено контр-смугу вздовж автомагісталі. Відтак велосипедисти можуть рухатися в обох напрямках, пояснюють в комунальному Департаменті.

16:30
14 - 15 травня в Космачі Косівського району Івано-Франківської області відбудеться гуцульський етно-фестиваль "Великдень у Космачі".

16:07
13 квітня о 14:15 в селі Бистриця Надвірнянського району горів вантажний автомобіль «ГАЗ-66». Вогнем знищено горючі конструкції вантажного автомобіля. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

15:42
Відповідно до норм Податкового кодексу України, фізичні особи-підприємці, платники єдиного податку 1 та 2 групи, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку один раз на рік на час відпустки протягом одного календарного місяця.

15:16
Протягом трьох місяців одинадцять шкільних колективів боролися за звання чемпіона міста. Приємно, що серед учасників змагань вперше вперше у змаганнях взяли  команди Католицької школи, ЗШ № 6 та №12 ( основа збірної шкіл міста).

14:55
«Місто своїми руками» — таку назву має конкурс міні-проектів, спрямований на активізацію громад та вирішення соціально-економічних проблем населених пунктів.

14:30
У другiй половинi доби 14 квiтня та впродовж 15 квiтня на рiчках басейну Дністра очікується підйом рівнів води.

14:06
Найближчим часом на ПАТ «Птахогосподарстві» філії «Авангард» поголів’я молодняку птиці збільшиться на 600 тис.

13:44
Слідчим відділом прокуратури Івано-Франківської області спільно з співробітниками СБУ затримано місцеву чиновницю, яка вимагала неправомірну вигоду.

13:18
За отриманою інформацією, минулого року правоохоронці, в одному із приміщень міста Коломиї виявили ігровий зал.

12:55
Сьогодні, 14 квітня, під час засідання Верховної Ради нардепи проголосували за призначення спікера парламенту Володимира Гройсмана прем’єр-міністром України.

12:35
13 квітня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 2 застарілі боєприпаси: в селі Березівка Тисменицького району -1  мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлену на відкритій території біля церкви; в місті Івано-Франківськ по вулиці Тарнавського - 1 ручну гранату  ІІ Світової війни, виявлену на відкритій території Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби ім. Степана Бандери.

Попередній день   Наступний день