Попередній день   Наступний день

22:26
06-08 травня 2016 року вперше в м. Івано-Франківську відбудеться Міжнародний мистецький фестиваль країн Карпатського регіону «Карпатський ПРОСТІР» («Carpathian SPACE»), заснований Національною оперетою України за сприяння Міністерства культури України.

21:48
У відповідь на поширення неправдивої інформації одним із засобів масової інформації в мережі Інтернет, прес-служба ДФС Україна повідомила наступне.

21:27
Сьогодні, 19 квітня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбук підтримав франківців у тому, щоб заборонити концерт дуету “Потап і Настя”.

20:55
Із зими одразу в літо – пірнули найвідчайдушніші фанати гірськолижних розваг. У Буковелі завершили сезон катань масовим заїздом у купальниках.

20:34
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури до Окружного адміністративного суду м. Києва внесено позовну заяву про стягнення із підприємства більше 3 млн грн податкового боргу.

20:03
Працівники поліції викрили у незаконному зберіганні зброї 23-річного чоловіка. Жодних дозволів на наявну зброю житель району надати правоохоронцям не зміг.

19:41
Днями в Івано-Франківській філармонії проходив конкурс „Міні Міс Прикарпаття 2016”, в якому брали участь дівчатка з усієї Івано-Франківської області.

19:15
Івано-Франківськ готується до традиційного дня міста. Звичною його складовою і окрасою буде міжнародний фестиваль “Свято ковалів”, уже 14-й. Проходитиме він 6, 7 і 8 травня завдяки громадським організаціям “Свято ковалів” і “Центр муніципального та регіонального розвитку - ресурсний центр, за підтримки фірми “Декра” і компанії “Прикарпаттяобленерго” за співфінансування проекту ЄС “Відновлення ковальського мистецтва як одного з найстаріших елементів економічного розвитку”.

18:54
Сьогодні, 19 квітня, під час оперативної наради заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш доповів про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради.

18:32
Завершився ІV-й етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів, на якому мали можливість виступити 36 івано-франківських школярів.

18:10
Щоб восени зібрати повноцінний урожай красивих і цілісних плодів, потрібно подбати про дерева і чагарники ще навесні. Насамперед необхідно обробити сад від різних шкідників і хвороб.

17:45
В Івано-Франківську розпочалися монтаж освітлення дворів навчальних закладів. Вперше за тридцять років! Наразі комунальники встановили світильники на подвір’ї ДНЗ “Пізнайко”. Від радянської доби тут залишилося 6 залізобетонних опор та частково підземні кабельні комунакації. Тепер на території садочку спостерігається добра видимість навіть у сутінках.

17:16
Вчора, 18 квітня, в другі половині дня, патрульна поліція Івано-Франківська зупинила автомобіль без номерних знаків, але з нетверезим водієм, повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Івано-Франківська.

16:55
За попередніми даними очікується, що посівна площа сільськогосподарських культур в усіх категоріях господарств складе 366 тис. га, що на рівні минулого року.

16:29
До Тлумацьких поліцейських звернулася 24-річна жителька району, яка повідомила, що невідома особа у приміщенні банку у м.Тлумач поцупила її мобільний телефон вартістю 1500 гривень, якого вона залишила на кріслі.

16:08
Сьогодні, 19 квітня, в книгарні «Є» відбудеться спільна з видавництвом «Крок» презентація книжки Олени Герасименко «Купи мені любов».

15:41
Сьогодні, 19 квітня, під час оперативної наради у міського голови директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак повідомив, що 23 квітня о 09:00 відбудеться масова толока.

15:20
У неділю стартували матчі кубка з футболу серед аматорських команд присвяченого 354-й річниці від дня заснування міста Івано-Франківська.

14:52
Загалом до послуг пасажирів вже 22 додаткові поїзди на 92 рейси на популярних маршрутах, а також додаткові рейси 7 цілорічних поїздів.

14:30
Слідчим відділом прокуратури Івано-Франківської області спільно із співробітниками СБУ та внутрішньої безпеки Національної поліції в області  затримано поліцейського, який збував бойові припаси.

14:08

На Прикарпатті планують засадити 1300 га лісу. Задля цього використають 5 млн саджанців загальною вартістю 3,5 млн гривень.


13:44
За підрахунками – загальна сума збитків, яких зазнали потерпілі мешканці обласного центру від дій зловмисника, складає близько півтора десятка тисяч гривень.

13:22
Сьогодні, 19 квітня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків анонсував про акцію на підтримку інвалідів.

12:58
Івано-Франківський РЕМ інформує, що з 16 квітня 2016р. до 18 травня 2016р. західна енергосистема  виводить в ремонт високовольтну повітряну лінію 330 кВ для заміни 120 електроопор. У  зв’язку з цим втрачається надійність живлення в м. Івано- Франківську (під час аварій на високовольтних мережах можлива короткочасна посадка напруги).

12:30
Співробітниками податкової міліції Івано-Франківської області під час проведення заходів в рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч.3 ст.212 КК України, припинено діяльність конвертаційного центру.

12:04
У суботу, 23 квітня, на міському озері проведуть безкоштовне тренування з бігу.

11:43
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із старшим банкіром Європейського банку реконструкції і розвитку, керівником сектору інфраструктури та енергетики в Україні Марком Маглецьким та керівником департаменту транспорту ЄБРР Любомиром Кузівим.

11:22
У Коломиї шукають юну Рапунцель. Відділ культури міської ради оголошує конкурс "Довга коса – дівоча краса".

10:59
Управління інвестиційної політики запрошує громадські організації взяти участь у конкурсі екологічних проектів в рамках грантової програми «За життя у чистому довкіллі!».

10:28
З початку епідсезону в Івано-Франківській області на ГРВІ/грип захворіло 146101 особа, в тому числі 88027 дітей до 17 років, що становить 60,2%. Про це повідомили в Санепідслужбі Івано-Франківської області.

10:05
 Нещодавно реабілітаційний дитячий кабінет Городенківської центральної районної лікарні отримав сенсорну кімнату. Це благодійна допомога від фонду «Світ для дітей»,  отримана за сприяння його директора Галини Микитюк. Наповнення цієї кімнати є дуже помічним при реабілітації дітей з ураженням центральної нервової системи та опорно-рухового апарату.

9:42
18 квітня відбулась робоча зустріч з приводу будівництва нового пологового будинку в Івано-Франківську, будівництво якого набуло суттєвого розголосу в Івано-Франківську.

9:20
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській, протягом січня-березня 2016 року платники податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету 73,2 млн. грн. єдиного податку. У порівнянні з результатом минулого року цьогорічні надходження збільшились на 20,8 млн. гривень.

8:56
У дворі Богородчанської центральної районно лікарні зібрались воїни АТО, волонтери та медичні працівники Богородчанської центральної районної лікарні для того, щоб закласти яблуневий сад.

8:32
Уповільнити старість…Таке завдання ставлять перед собою івано-франківські науковці. Співробітники кафедри біохімії та біотехнології Прикарпатського університету виграли українсько-німецький грант. І розпочали дослідження клітинних механізмів здорового старіння при обмежені калорійності їжі.

8:09
18 квітня в громадській ресторації Urban Space 100 відбулася прес-конференція платформи “Тепле місто” з приводу другого конкурсу міських грантів.

7:41
19 квітня 2016 року о 11.00 год. у приміщенні залу засідань Прикарпатського університету ім. В.Стефаника за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, за сприяння управління економічного  та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради відбудеться чергове засідання Дорадчої ради  -  зустріч керівників промислових підприємств міста Івано-Франківськ та науковців зазначеного університету.

7:14
Прокуратурою Івано-Франківської області спільно із співробітниками СБУ викрито групу осіб, які тривалий час вчиняли злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

6:42
19 квітня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день