Попередній день   Наступний день

22:20
8-9 листопада 2015 року в місті Берлін (Федеративна Республіка Німеччина) відбувся фінальний етап всесвітньої конференції Falling Walls Lab 2015, в якому взяли участь молоді винахідники з 98 країн світу.

21:45
Калуський міськрайонний суд виніс вирок у справі щодо вдови із села Мошківці, яка систематично зловживає алкоголем та не дбає про сина. Жінку засудили до двох років обмеження волі. Суд, щоправда, звільнив засуджену від відбуття призначеного покарання з іспитовим строком на один рік.

21:25
9 листопада 2015 року 56-й день народження відзначив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Кир Володимир Війтишин.

20:54
У конференц-залі готелю «Надія» в Івано-Франківську відбулася розширена нарада на тему: «Особливості впровадження гендерно-орієнтованого бюджетування в областях України».

20:32
06.11.2015 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 29.09.2015 № 841 «Про затвердження форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядку його складання» (далі – Наказ № 841)

20:08
У четвер, 12 листопада, о 15.00 у Коломиї у Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття відбудеться презентація мистецького альбому "Скарби Національного музею".

19:43
До 17 листопада Івано-Франківськаю регіональна комісія проводить прийом інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть бути реалізовані у наступному році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

19:21
 На базі футбольних шкіл області планують створити футбольну академію, а в Івано-Франківську відродити професійну футбольну команду. Про це сьогодні під час розширеного засідання виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу розповів голова ІФФФ Тарас Клим.

18:55
З 09.00 10 листопада 2015 року Центри із надання послуг населенню щодо реєстрації, перереєстрації автотранспорту та видачі посвідчення водія відновлюють свою роботу у звичному режимі.

18:29
Співробітники управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області за останній час викрили три випадки незаконного видобутку піщано-гравійної суміші з річок Прикарпаття.

18:03
Вчора, 9 листопада, у Коломиї вогонь охопив м’ясокомбінат. Про це повідомляє НТКВ.

17:40
Шість сільських рад Рогатинського району стали переможцями VІ-го обласного конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування.

17:20
До участі запрошуються фотографи-аматори та професіонали.

16:55
Прокуратурою м. Івано-Франківська скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) щодо 32-річної мешканки обласного центру.

16:34
Про це йшлося під час виїзної наради щодо визначення проблемних питань з підготовки до проведення щорічної Всеукраїнської Патріаршої Прощі УГКЦ до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої, в якій взяли участь керівники районної та місцевої влади, НЗ «Давній Галич», священнослужителі, представники відповідних служб району.

16:10
Потерпіла мешканка обласного центру прямувала вулицею міста, коли до неї підбіг якийсь молодик, вирвав з рук сумочку й утік.

15:41
Завтра відбудеться І урочиста сесія Долинської міської ради сьомого скликання. Вона розпочнеться об 11 годині у великому залі адмінбудинку районної ради, - повідомляє прес-служба Долинської міської ради.

15:20
Народний депутат України Олександр Шевченко, який очолював список “УКРОПу” до міської ради, вирішив не здавати мандат парламентаря.

14:58
«У самому центрі міста встановлено дитячий ігровий майданчик, який не має власника. Наші спеціалісти двічі приходили на місце, виконували фотофіксаж, але не застали на місці керівника.

14:31
З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Президент України Петро Порошенко присвоїв почесні звання шістьом прикарпатцям.

14:08
У день української писемності та мови на честь Преподобного Нестора Літописця – послідовника Кирила і Мефодія у навчальних закладах області провели чимало тематичних заходів.

13:43
Подія трапилася 09.11.2015 о 18.10 год. в с. Гвізд. Водій автобуса «Богдан 211040» допустив зіткнення із автомобілем «ЗИЛ-ММЗ».

13:21
9 листопада  о 07:10 в місті Івано-Франківську по вулиці Довгій виникла пожежа на кухні житлової квартири на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок пожежі пошкоджено газову плиту, витяжку. На місці пожежі врятовано житлову квартиру. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальникам протягом 40 хвилин довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

12:54
В одному з скверів Коломиї підприємець розпочав будівництво. І хоча всі документи у забудовника в порядку, є ряд запитань як до нього, так і до міської влади.

12:33
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Верховинської районної ради.

12:09
За офіційними повідомленнями МОЗ України, в країні погіршується епідемічна ситуація щодо захворюваності на вірусний гепатит А.

11:46
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Яремчанської міської ради.

11:22
Будівництво об’єкта розпочалося ще в 2001 році. Тоді за кошти місцевого бюджету громада провела розчищення та планування території, звела основу під майданчик, повідомляє прес-служба ОДА.

10:56
Впродовж десяти місяців поточного року платниками акцизного податку Коломийщини сплачено до бюджету 16,2 млн. грн. Зокрема, у жовтні суб’єкти господарювання перерахували до державної скарбниці 1,2 млн. грн. Про це повідомила перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.

10:35
У ПАТ «Прикарпаттяобленерго» повідомляють про 100% виконання плану з підготовки до зими. 

10:10
Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів Снятинського міського голови.

9:42
З початку введення військового збору мешканці краю поповнили ним державну скарбницю на 12,9 млн. грн. Цьогоріч  на потреби армії сплачено 9,3 млн. грн., зокрема у жовтні – 1,2 млн. гривень. Про це повідомив начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик.

9:20
Прокуратурою Городенківського району скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 21-річного місцевого жителя, який незаконно придбав, зберігав та збував особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

8:55
Пенсіонерка так міцно спала, що не чула, як в її будинку «ґаздує» злодій.

8:30
Прокуратурою м. Івано-Франківська скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 34-річного жителя м. Івано-Франківська та 25-річного уродженця м. Бахчисарай, які вчинили розбійний напад в Івано-Франківську.

8:06
9 листопада у Бурштині поховали Володимира Соківку, учасника АТО, який загинув за нез’ясованих обставин.

7:43
З 12 по 14 листопада в Івано-Франківську проведуть перший історико-архітектурний воркшоп із циклу «Палац Потоцьких – простір і час». В його програмі – лекції, виступи фахівців, дискусії, робота в секціях та прикладні інженерні заходи.

7:21
10 листопада в Івано-Франківській міській поліклініці №2 відбудеться «Школа цукрового діабету».

6:40
Телеканал «РАІ» спільно з громадським рухом “ЧЕСНО”, в рамках кампанії “Стеж за грошима”, оголошує другий тур проекту «Прикарпатські дебати». У вівторок, 10-го листопада, у прямому ефірі на теледебатах зустрінуться кандидати на посаду міського голови Івано-Франківська Ігор Насалик та Руслан Марцінків.

Попередній день   Наступний день