Попередній день   Наступний день

22:19
3 листопада обласна психоневрологічна лікарня №3 отримала чергову гуманітарну допомогу від католицької благодійної організації ADAJ із міста Бока-Ліні (Франція).

21:55
Сьогодні, 4 листопада, в Івано-Франківську міський суд продовжив слухання у справі екс-начальника фонду комунального майна МВК Богдана Чупірчука, якого звинувачують у вимаганні хабара.

21:33
ДФС України листом від 20.10.2015 р. № 22064/6/99-99-10-03-02-15 повідомлено, що тимчасово, до 31.12.2016 р. включно, платникам податків, обсяг доходів та/або операцій яких за попередній (звітний) рік становив менше ніж 20 млн. грн., штрафні (фінансові) санкції, нараховані на суму податкового зобов’язання, яку платник податків сплатив без оскарження податкового повідомлення-рішення в терміни, визначені Податковим кодексом, скасовуються протягом 10 днів з дня сплати такого податкового зобов’язання у порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику. 

21:12
Прокуратурою Косівського району підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно майстра лісу Косівського районного підприємства «Райагроліс», який розтратив лісо деревину.

20:41
У приміщенні УМГ «Прикарпаттрансгаз» відбулося виїзне розширене засідання президії центральної ради профспілок нафтогазового комплексу щодо стану виробничого травматизму та охорони праці в області за участю працівників територіальних управлінь.

20:23
За участю першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба відбулося засідання робочої групи з проведення обстеження полігону токсичних відходів та Домбровського кар’єру.

19:56
Вчора оперативники карного розшуку Івано-Франківського міського відділу міліції викрили 57-річного івано-франківця, якого підозрюють у викраденні двох двохколісників у жителів міста.

19:29
Сьогодні, 4 листопада, в Івано-Франківську представники громадської організації «Центр «Антикорупційна платформа» презентували проект «Зупинимо незаконні забудови в Івано-Франківську».

19:05
З початку 2015 року рожнятівськими платниками податків сплачено 99,5 млн.  гривень до зведеного бюджету за користування природними ресурсами. Про це повідомив  начальник ДПІ у Рожнятівському районі Сергій Петровський.

18:40
Тисменицьким РВ УМВС України в Івано-Франківській області встановлюється місце знаходження безвісти зниклого БорщаНазарія Володимировича, 1996 року народження. 24 жовтня 2015 року вінвийшов з дому і на сьогодні його місце перебування невідоме.

18:21
Днями, під час проведення відпрацювань інспекторами ВДАІ з обслуговування Верховинського району, спільно з працівниками інших служб місцевого райвідділу міліції,  в селі Гринява було зупинено автомобіль “Урал”, повідомляє verchovyna.at.ua.

17:42
ЦВК нарешті оприлюднила результати виборів до Коломийської районної ради.

17:21
3 листопада в Рогатині в меморіальному музеї-садибі Миколи Угрина-Безгрішного відбулась презентація виставки опільської майстрині Катерина Андрусів –«Чарівний світ соломки».

16:59
Впродовж зустрічі обговорювалися плани, пов’язані з втіленням проекту поліпшення рівня безпеки в прикордонній зоні, відновленням залізничного сполучення між Івано-Франківщиною та румунськими населеними пунктами, організацією форуму з питань транскордонного співробітництва.

16:38
У Городенці підприємець Ліля Михайлюк будує басейн. Про це повідомили в прес-службі Городенківської райдержадміністрації.

16:05
Експертами виконавчої дирекції Асоціації «Енергоефективні міста України» було підготовлено звіт щодо використання коштів місцевих бюджетів на енергоефективність та придбання енергоресурсів за 2011-2014рр. В даному звіті проаналізовано 12 міст  з чисельністю населення від 190 до 375 тис. осіб.

15:44
Заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Богдан Зеленчук та начальник відділу культури райдержадміністрації Олександр Зварчук побували у Надвірнянській дитячій художній школі.

15:22
 Літературно-мистецький вечір «Звучить сонет, мов клич на призов» з нагоди вручення літературної премії імені Ярослава Дорошенка відбудеться в Івано-Франківську 5 листопада.

14:51
В обласному центрі по вулиці Галицькій розпочалися роботи з створення велодоріжки.

14:29
За січень-жовтень поточного року платники податків спрямували на підтримку армії  125,7 млн. гривень військового збору. З них у жовтні 2015 року до держбюджету надійшло 14,8 млн. гривень, що на 3,8 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді минулого року. Про це повідомили в управлінні оподаткування доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

14:07
За період з 1 по 30 жовтня в м. Івано-Франківську зареєстровано більше 45 тисяч звернень за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних інфекцій, грипу та їх ускладнень. Про це повідомили в прес-службі Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська.

13:44
4 листопада в Івано-Франківську стартувало радіо нового покоління — Urban Space Radio. Його студія у вигляді скляного куба розмістилася в громадському ресторані Urban Space 100

13:22
27 показників по 6 напрямах щокварталу та 64 показники по 12 напрямах щороку – за такими критеріями віднині буде оцінюватися реалізація державної регіональної політики державними адміністраціями.

12:51
 2 листопада близько 16:40 сталося нещастя у Тисмениці: по вулиці Вільшанецькій на присадибній ділянці біля свого житлового будинку спалювала сміття 78-річна жінка. Внаслідок необережності жінка отримала опіки 70 % тіла третього-четвертого ступеня важкості. Потерпіла у важкому стані була  доставлена в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні.

12:30
20.11.2015р. відбудуться громадські слухання в залі засідань виконавчого комітету міської ради по питанню внесення змін до рішення 45 сесії міської ради від 19.06. 2014р. №1446-45 «Про затвердження  Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності м.Івано-Франківська « в частині встановлення нових ставок орендної плати.

12:06
3 листопада,  у книгарні «Є» відбулася презентація книжки Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая», що вийшла у «Видавництві Старого Лева»

11:44
2 листопада невідомі підпалили релігійну споруду, яка розташована у міському парку Коломиї. Повідомляє НТК.

11:22
Прокуратурою Івано-Франківської області повідомлено про підозру трьом жителям обласного центру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, у складі організованої групи. 

10:50
На засіданні розглянули питання про стан виконання завдань з проведення осіннього призову на строкову службу, заходи з розшуку призовників, які ухиляються від служби, а також проаналізували роботу призовних комісій.

10:38
Два тижні учні старших класів загальноосвітніх шкіл Коломиї змагалися в міському турнірі з баскетболу.

10:06
Легендарний добровольчий батальйон «Айдар», який зараз офіційно входить до Збройних Сил України, як 24 окремий штурмовий батальйон, буде базуватися у Коломиї.

9:44
Зранку 2 листопада у селі Підлісся, що під Івано-Франківськом, виявили страшну знахідку. В лісовому масиві люди побачили труп невідомої особи чоловічої статі.

9:22
Як повідомили в ДПІ у Надвірнянському районі, протягом січня-жовтня  п.р. від платників до зведеного бюджету надійшло 442,2 млн. грн. податків, платежів. Це на 74,8 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. Зокрема,  за жовтень надійшло 65,3 млн.грн., що на 5,2 млн. грн. більше, ніж за жовтень 2014 року.

8:51
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позов прокуратури м.Івано-Франківська про стягнення 570 тис грн заборгованості за використання земельної ділянки.

8:29
Центральна виборча комісія оголосила результати виборів до Бурштинської міської ради.

8:07
У середу, 4 листопада 2015 року о 13 год. 45 хв. в ауд. 203 Інституту природничих наук Прикарпатського національного університетуімені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 201) львівське видавництво “Літопис” презентує світовий бестселерукраїнською мовою –книжку Еріка Шмідта і Джареда Коена “Новий цифровий світ”.

7:43
Раніше судимий 24-річний мешканець Калуша, як виявилося, відкрито заволодів коштами іншого калушанина під час конфлікту з ним.

7:21
3 листопада, в Івано-Франківську на вулиці Чорновола трапилася дорожньо-транспортна пригода.

6:40
Двом студентам Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника призначено іменні стипендії Верховної ради України, - повідомляє прес-служба вишу

Попередній день   Наступний день