Попередній день   Наступний день

22:12
Нова хвиля крадіжок комунального майна в Івано-Франківську. Міська влада обурена кількістю зафіксованих злочинів. Комунальники стверджують, зловмисники знову масово викрадають комплектуючі до ліфтів. І повідомляють про щонайменше 25 випадків зникнення гальмівних котушок у ліфтових шахтах. Підозрюваних у скоєному правоохоронці впіймали і … відпустили.

21:41
Новообраний міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обіцяє посприяти відродженню професійного футболу в обласному центрі. Про це він заявив на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

21:20
16 листопада 2015 року в м. Івано-Франківську в басейні ОДЮСШ № 2, що по вул. Івана Павла ІІ, 24 розпочалися заняття з плавання для дітей з особливими потребами навчально-реабілітаційного центру.

20:58

Цієї ночі у Львові на проспекті Свободи біля фігури Божої Матері четверо молодих чоловіків і дівчина напали на двох студентів "Львівської політехніки". 



20:36
19 листопада, у фортечній галереї “Бастіоні” з 14 години працюватиме “Лікарня для ведмежат”. Таку цікаву і корисну акцію для малечі проводять студентська організація EMSA спільно з Івано-Франківським міськвиконкомом.

20:05

 

На базі Кінологічного центру ДСНС України (м.Ромни Сумської області) тривають обов’язкові щорічні тестування фахівців відомства та їхніх чотирилапих вихованців.  У іспитах, що розпочалися 17 листопада і будуть проходити протягом 3 днів, беруть участь штатні кінологи ДСНС України з Вінниччини, Чернігівщини, Львівщини, Київщини, Черкащини, Кіровоградщини, Одещини, Харківщини, Івано – Франківщини, Тернопільщини. 


19:42
Головне управління статистики інформує. За січень–вересень 2015 року у місті Івано-Франківську та селах, підпорядкованих міській раді, прийнято в експлуатацію 2123 квартири загальною площею 162,3 тис.м2, у тому числі в обласному центрі – 1794 квартири на 131,5 тис.м2. Порівняно з січнем–вереснем 2014р. загальна площа прийнятого в експлуатацію житла зменшилась на 35,5%.

19:21
Сьогодні, 18 листопада, відбулася прес-конференція новообраного міського голови Івано-Франківська, свободівця Руслана Марцінківа.

18:50
19 листопада в МПК "Народний дім" відбудеться Кубок міста Коломиї з КВН.

18:31
Триває підготовка до відзначення 600-літнього ювілею селища Обертин.

18:07
Із заявою про викрадення комп’ютерної техніки із приміщення приватного будинку звернувся мешканець Калуського району.

17:45
Вчора о 18.00 в Івано-Франківську по вул. Тисменицька – Декабристів, 59-річний водій, житель м. Івано-Франківська, керуючи автобусом ПАЗ, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на 59-річну-пішохода, повідомляє Управління з питань НС ОДА.

17:22
Ви можете зареєструватися, якщо  Ви фізична особа - споживач природного газу і на Ваше ім’я відкрито особовий рахунок.

16:51
Сьогодні, 18 листопада, відбулася прес-конференція новообраного міського голови Івано-Франківська, свободівця Руслана Марцінківа.

16:30
В облдержадміністрації відбулася нарада з актуальних питань децентралізації влади з представниками об’єднаних територіальних громад області. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Кушнір, директор Офісу реформ в області Руслан Панасюк.

16:09
Сьогодні, 18 листопада, відбулася прес-конференція новообраного міського голови Івано-Франківська, свободівця Руслана Марцінківа.

15:43
Вчора о 23.00 до ОКЦ УДСНС в області від оперативного чергового УМВС в області поступило повідомлення про те, що близько 22.45 у смт. Ворохта Яремчанської МР по вул. Данила Галицького, поблизу будівлі № 8  на вибуховому пристрої (граната) підірвався 26-річний чоловік, який проживав у смт. Ворохта, повідомляє Управління з питань НС ОДА.

15:20
Благодійний фонд “Ми допоможемо” і Коломийський хлібокомбінат запрошують на ярмарок солодощів за ціною виробника, який відбудеться у Коломиї 20 листопада.

14:55
18-20 листопада в Івано-Франківську проходитиме міжнародна конференція «Співпраця громади та влади задля підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг та наближення їх до європейських стандартів».

14:34
Зловмисник здійснив крадіжку грошей із жіночої сумки, залишеної у приміщенні одного із магазинів райцентру.

14:10
У повному складі до колег і родин повернувся батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ». Командир загону майор поліції Микола Івоняк відрапортував про належне виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

13:42
17 листопада о 13:00 на автодорозі Львів-Івано-Франківськ в селі Сілець Тисменицького району горів вантажний автомобіль «МАН». Вогнем пошкоджена обшивка кабіни автомобіля на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки автомобіля.

13:21
В Україні створено онлайн-ресурс, який публікуватиме та зберігатиме інформацію про порушення прав студентів та викладачів вукраїнських університетах, а також про факти отримання хабарів, неправильно проведених процедур виборів чи конкурсного відбору, незаконного звільнення, перенавантаження викладачів тощо.

12:56
15 листопада у Тисменичанах, що на Надвірнянщині, відзначили 150-ліття храму, 150-річчя від дня народження митрополита Андрея і освятили пам’ятну дошку Героям Небесної Сотні.

12:33
17 листопада, в селі Татарів Яремчанської міської ради відбулося  перше відкрите засідання сільської ради VII демократичного скликання, за участю новообраного сільського голови Олега Дзем’юка. Засідання проходило в приміщенні сільського клубу, де зібралися новообрані депутати, сільський голова, колишній сільський голова, та, власне, громада села Татарів.

12:12
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав два розпорядження про надання одноразової матеріальної допомоги депутатам Івано-Франківської міської ради Роману Микулі (ВО "Свобода") та Ярославу Бачкуру (ВО "Батьківщина").

11:48
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді господарським судом Івано-Франківської області справи за позовом Долинського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі Болехівської міської ради до місцевого суб’єкта господарювання про відшкодування шкоди внаслідок засмічення землі відходами в розмірі 507 484 грн.

11:27
Євромайдан SOS оголошує «Волонтерську премію».       Щоб привернути увагу суспільства до неоціненного внеску звичайних людей, які щоденно змінюють цей світ на краще, Євромайдан SOS розпочинає номінування на «Волонтерську премію» за щоденну волонтерську роботу або волонтерський вчинок.

10:55
За дорученням керівництва райдержадміністрації  та районної ради Василь Чупрун - голова районної організації ветеранів Афганістану очолив гуманітарну місію в зону АТО. Про це повідомили в прес-службі Городенківської РДА.

10:33
17 листопада, у Бурштині відбулось засідання 2-ї сесії міської ради VII скликання. Цього разу також були присутні депутати минулого скликання, начальники відділів міської ради та працівники.

10:10
17 листопада відбулося засідання обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк.

9:41
Відповідно до статті 169 розділу IV Податкового кодексу України студент має право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги у розмірі 150 відсотків при умові, що розмір його заробітної плати на місяць не перевищує у 2015 році 1710 грн.

9:22
Микола Вітенко направив депутатське звернення до прокуратури та в управління Державної архітектурно-будівельної інспекції з проханням розібратися у ситуації, котра склалася навколо будівництва на розі вулиць Незалежності-Івасюка

8:57
Коломия вже знає ім’я найкрасивішої дівчини. Нею стала Тетяна Карпенюк. Титул Перша Віце-Міс здобула Мар’яна Ровенчук, друга Віце-Міс – Марія Яцишин, третьою Віце-Міс стала Богдана Бутницька, повідомляє НТК.

8:30
Калуською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо раніше судимого 21-річного жителя району, котрий в березні 2015 року незаконно заволодів двома мотоциклами.

8:10
Близько 02.00 години ночі на пульт централізованого спостереження обласного управління поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з івано-франківських магазинів. На місце події було направлено групу затримання.

7:40
Івано-Франківська влада, спільно з комунальниками та власниками міських автобусів, планує з січня впровадити систему електронних квитків у громадському транспорті.

7:19
18 листопада 2015 року у конференц-залі облдержадміністрації (7 поверх) о 15.00 год. відбудеться засідання президії Громадської ради

6:48
У середу, 18 листопада, о 12.00 на четвертому поверсі Станіславова “Галка” організовує преску Руслана Марцінківа.

Попередній день   Наступний день