Попередній день   Наступний день

22:19
Школа журналістики Українського католицького університету оголошує набір на Школу міжнародної журналістики «Україна – Грузія – Молдова: чи всі дороги ведуть до ЄС?».

21:47
25 жовтня у Калуші на виборчій дільниці № 260980 затримали уродженця Росії, лікаря Калуської центральної районної лікарні, який намагався винести за межі дільниці два бюлетені, пише Курс.

21:21
Саме стільки військового збору сплачено мешканцями Галицького району починаючи з 3 серпня 2014 року - з початку запровадження військового збору. Зокрема, за 10 місяців поточного року платниками спрямовано до бюджету 6,3 млн. гривень  збору.

20:53
27 листопада в Івано-Франківську, у приміщенні читального залу Центральної міської бібліотеки (вул. Пилипа Орлика, 5) відбудеться тренінг: “16 днів активізму проти гендерного насильства”.

20:30
Прикарпатець Ярослав Яворський, який є вихованцем школи вищої спортивної майстерності, став срібним призером чемпіонату України з боксу, що проводився на Вінниччині.

20:07
У вівторок, 24 листопада, біля Коломийської ратуші під час засідання другої сесії міської ради, працюватиме “відкритий мікрофон”.

19:40
21 листопада 2015 року молодь Косівщини винесла на найвищу вершину Українських Карпат Говерлу державний стяг України, прапор Європейського Союзу та червоно-чорний прапор УПА з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи як річниці початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності.

19:20
21 листопада відбувся третій ігровий день Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган". Цей вікенд був по-справжньому запеклим, безкомпромісним та захоплюючим, адже команди дивували комбінаціями, голами й "сейвами", і докладали максимум можливостей, щоб святкувати перемоги.

18:56
23 листопада працівники Управління ДСНС в області завітали до другокласників  івано-франківської ЗОШ № 24, щоб провести з дітками цікаве і захоплююче заняття на тему «Про безпеку дбай, правила пожежні знай».

18:34
На Івано-Франківщині через соціальні мережі  розшукують  зниклого Ярослава Мельника.

18:10
Правоохоронці викрили двох 9 класників однієї із шкіл м. Коломия, причетних до скоєння крадіжок мобільних телефонів.

17:48
В обласному центрі завершився прийом матеріалів на конкурс соціальної реклами „Наше майбутнє – без шкідливих звичок”, ініційований  Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. 

17:25
25 листопада 2015 року з 10 до 13 години заступником прокурора Івано-Франківської області Гулкевичем В.Д. в приміщенні Калуської міжрайонної прокуратури, що за адресою : м.Калуш, пр.Л.Українки 16б, буде здійснюватись прийом громадян.

16:53
На вихідних відбулись чергові матчі чемпіонату міста Івано-Франківська з футзалу серед аматорських команд сезону 2015/2016 рр.

16:35
21 листопада о 21.59 до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Яремче (пр. Дора), по вул. Свободи сталася ДТП.

16:09
 22 листопада працівники групи рятувальних робіт п’ять разів виїжджали для надання допомоги по звільненню проїжджих частин  доріг від повалених вітром дерев в містах  Івано-Франківську  та Калуші.

15:44
Завтра, 24 листопада, в Івано-Франківську презентуватимуть міський журнал “Крафт”. 

15:19
На вихідних у спортивному комплексі Національного технічного університету нафти і газу відбувався кубок міста Івано-Франківська з настільного тенісу, повідомляє офіційний сайт МВК.

14:50
«Художні ремесла і промисли Івано-Франківщини. Дивосвіт гончарного кругу» - семінар під такою назвою для учителів музичного мистецтва та художньої культури відбувся на базі загальноосвітньої школи № 4. У формі арт-майстерні його провела учитель музичного мистецтва та художньої культури цієї школи Наталія Косован

14:37
“Злочинне угрупування” захопило дамбу і відкрито осушує озеро у Раковці, щоб забрати всю рибу. Правоохоронні органи мовчать.

14:05
19 листопада 2015 року  в бібліотеці - філії № 2 о 12.00 відбулась зустріч з учасником бойових дій на сході України (АТО).

13:43
Прокуратурою Надвірнянського району підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо лісника спецагролісгоспу ОКАП «Івано-Франківськагроліс», через недбалість якого допущено незаконні рубки дерев.

13:20
Івано-франківська "Говерла" здобула першу в сезоні перемогу на виїзді здолавши одного із лідерів турнірної таблиці «Кремінь» – 79-68. 

12:56
22 листопада о 19:34 в місті Калуш по вулиці Євшана виникла пожежа електрощитової на сходовій площадці восьмого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено електропроводку в електрощитовій. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

12:33
На базі Івано-Франківського національного медичного університету відбулася науково-практична конференція для терапевтів, кардіологів, неврологів та сімейних лікарів за участю головного позаштатного спеціаліста Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Терапія», члена-кореспондента НАМН України, професора Василя Нетяженка.

12:10
Подія трапилася вранці 22 листопада. З обласної клінічної лікарні уполіцію повідомили про те, що при поступленні до лікувальногозакладу помер чоловік 1988 р.н., від ножового поранення,нанесеного в область черевної порожнини.

11:44
Івано-Франківська обласна організація «Молода Просвіта» вперше у місті провела повноцінну «Живу бібліотеку». Незвичний захід відбувся у неділю, 22 листопада.

11:20
За 10 місяців 2015 року платниками спрощеної системи оподаткування та звітності Яремчанщини до місцевої скарбниці  сплачено 6,9 млн. грн. єдиного податку, що на 4 млн. гривень. Це в 2,4 рази більше, аналогічного періоду минулого року. Про це повідомив заступник начальника ДПІ у м.Яремчому Володимир Чобан.

10:44
19 листопада близько опівдня до відділу поліції поступилоповідомлення про те, що в актовому залі Косівської РДА вибухнулапіротехніка

10:21
У Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери з нагоди Дня Гідності та Свободи відбувся круглий стіл "Україна: спільна відповідальність за майбутнє".

9:42
22 листопада в залі засідань Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбулися збори учасників АТО.

9:24
Впродовж минулих двох тижнів на території області та міста значно зросла кількість ДТП, у тому числі зі смертельними наслідками. Більшість ДТП скоєні за участю водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

8:59
В Івано-Франківську запрацював сервіс електронних петицій.

8:33
В Івано-Франківську відбулась святкова літургія з нагоди освячення Церкви Архистратига Михаїла.

8:05
20.11.2015 о 17:40 год. до Івано-Франківського відділу поліції повідомили, що по вул. Набережна 6/а, біля магазину "Слов'янка", виявлено особу чоловічої статі із вогнепальним пораненням.

7:44
ІФНТУНГ в рамках співробітництва з урядом Норвегії долучився до участі в неприбутковій програмі норвезького уряду під назвою PETRAD.

7:20
За  десять місяців 2015 року жителі Прикарпаття, які отримують пенсії, вищі  3654 гривень, сплатили до бюджету 11,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Зокрема, в жовтні з пенсій майже семи тисяч пенсіонерів надійшло 1,3 млн. гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

6:45
“Укрзалізниця” найближчим часом відкриє попередній продаж квитків на додаткові потяги в Ужгород, Львів, Ворохту, Івано-Франківськ, Чернівці.

Попередній день   Наступний день