Попередній день   Наступний день

22:21
Вихованці дошкільного навчального закладу ДНЗ № 16 «Сонечко» м. Івано-Франківська спільно з педагогічними працівниками та батьками активно долучилися до Всеукраїнської акції «Добро жменями»зі збору кришок від пластикових пляшок для виготовлення протезів воїнам АТО. Акцію організував благодійний фонд «ОВЕС».

21:48
Як повідомив інспектор поліції, винуватцем транспортної пригоди став вантажний автомобіль. За словами водія, у нього відмовили гальма.

21:25
Виплати у розмірі трьох з половиною прожиткових мінімумів для працездатних громадян йому будуть здійснюватися відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка «Про призначення державних стипендій чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор».

20:53
На сайті “Електронні петиції до влади Івано-Франківська” з’явилась нова петиція, в якій вимагають звільнити головну освітянку Наталію Микулу, через корупцію в навчальних закладах. Петиція з’явилась під назвою: “Звільнити начальника управління освіти Микулу Н.П. за постійні побори з батьків у школах і садках та корупцію

20:32
Саме така сума сплачена платниками податків до місцевих бюджетів протягом січня - жовтня поточного року за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Це на 46 тис. грн. більше минулорічних надходжень за відповідний період.

20:11
  Найчастіше  випадки отруєння людей чадним газом трапляються при користуванні джерелами відкритого вогню за недостатньої витяжної вентиляції, при її перекритті для збереження тепла, коли експлуатують печі.

19:47
Поліцейські розшукали зловмисника, який поцупив мобільний телефон у мешканки Івано-Франківська, залишений у торговому центрі на тумбі.

19:26
Одинадцять жінок з Надвірнянщини отримали почесне звання «Мати-героїня». Урочисте вручення посвідчень та нагрудних знаків відбулося на засіданні районної державної адміністрації.

18:55
Днями Голова ради директорів компанії SoftServe Ярослав Любінець подарував вихованцям Манявського навчально-виховного комплексу (НВК) 15 комп’ютерів та проектор з екраном.

18:29
У вівторок, 24 листопада,  громадські активісти та експерти презентували перших п’ять вимог до нової влади міста.

18:11
У переліку викраденого ювелірні вироби із золота та комп’ютерна техніка, яку зловмисник викрав із помешкання односельчанки. У своєму вчинку хлопець зізнався та пояснив, що викрадене продав.

17:48
Народний депутат України Ігор Насалик прокоментував ситуацію, що крутиться навколо посади голови Івано-Франківської ОДА, передаєСтаніславське ТБ.

17:26
З ініціативи Економічного відділу Архієпархії, керівник – прот. Михайло Клапків, вдалося зібрати чергову волонтерську підтримку військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України

16:54
Відповідно до статті 9 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» від 02.06.2011 року №3460-VI органи виконавчої влади надають безоплатну первинну правову допомогу всім особам, які перебувають під юрисдикцією України (громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які перебувають на території України на законних підставах).

16:33
В Івано-Франківвську по вул. Північний Бульвар в одній з кімнат виявили тіло власника квартири без ознак життя, повідомляє управління НС ОДА.

16:10
До участі у дистанційному бліц-конкурсі з веб-дизайну та комп’ютерної графіки запрошуються студенти та школярі.

15:45
В облдержадміністрації відбулося засідання з розвитку економіки та бюджетних питань.

15:23
24 листопада зранку в Івано-Франківську по вулиці Пулюя водій "Ауді" збив ученицю 1-го класу школи-садка №3.

14:55
У с. Палагичі Тлумацького району відкрили пам’ятний знак на честь загиблих у 1945 році поблизу села трьох вояків УПА.

14:34
На перегоні Ямниця – Єзупіль Львівської магістралі тривають масштабні ремонтні роботи на залізничному мості через Дністер. Він складається з п’яти прогонових будов, загальна довжина споруди – 307 метрів.

14:11
Перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель розкритикував комунальників за неналежну роботу протягом останнього тижня, особливо після наслідків нещодавнього снігопаду.

13:40
До Дня Гідності і Свободи, з ініціативи виконавчого комітету міської ради, в Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери відбувся круглий стіл «Україна: спільна відповідальність за майбутнє». Учасники круглого столу обговорили основні підсумки Революції на граніті, Помаранчевої революції та Революції гідності, поділилися своїм баченням майбутнього розвитку українського суспільства

13:21
В Івано-Франківській області знімають повнометражний україномовний фільм – пригодницьке фентезі "Вартова застава" за мотивами повісті Володимира Рутковського.

12:59
Президент Петро Порошенко підписав Закон № 734-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення встановлених законом гарантій працівникам, призваним на військову службу», прийнятий Верховною Радою 3 листопада 2015 року.

12:30
Незабаром дороги в Івано-Франківську почнуть посипати шлаком. Це дещо дорожче, аніж звична суміш з піску та солі, проте, ефективніша. Крім того, шлак не шкодить ані асфальту, ані взуттю франківцям.

12:05
    О 09:56 в селі Новосілка Тлумацького району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено підлогу на площі 12 м.кв. На місці пожежі виявлено тіло 90-річного господаря. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:45
Днями в місті Бурштині відбулася інформаційно-консультативна зустріч експертів обласного Офісу реформ з новообраним міським головою  Роксоланою Джурою щодо наступних кроків створення спроможної Бурштинської об’єднаної територіальної громади.

11:26
У Празі відбувся гала-вечір професійних боїв з К-1, муай-тай та ММА.

10:54
З нагоди ювілею творчий колектив закладу, де навчається більш ніж 300 дітей, привітали представники обласної та районної влади, священнослужителі.

10:28
Президент України підписав пакет законів, які забезпечують лібералізацію візового режиму для України з боку Європейського Союзу.

10:06
Метою тренінгу є надання майданчика для молоді з різних регіонів України для обговорення ролі міжнародних організацій у формуванні безпеки у світі на прикладі НАТО.

9:45
Перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель підписав розпорядження "Про перенесення робочих днів у 2016 році".

9:23
Добра новина для подорожуючих до Польщі. З 12 грудня 2015 року зі Львова розпочинає рух нічний поїзд польського залізничного гіганта PKP Intercity, який прямуватиме до Кракова, а причіпні вагони – до Варшави та Вроцлава, повідомляє сайт ua.igotoworld.com.

8:51
За підсумками січня-жовтня 2015 року місцевий бюджет Косівського району  поповнився на 392,3 тисячі гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомила в.о.начальника ДПІ у Косівському районі Оксани Мельниченко.

8:34
20 листопада 2015 року відділ молоді та спорту Надвірнянської райдержадміністрації провів "Тиху ходу".

8:10
18 листопада 2015 року за ініціативи Івано-Франківської Торгово-промислової палати та управління економічного та інтеграційного розвитку відбулась зустріч представників польського бізнесу (м. Хшанув Малопольського воєводства) з керівниками підприємств, підприємцями міста Івано-Франківська з метою презентації промислового потенціалу та налагодження ділових контактів для подальшої співпраці. Особливу увагу було приділено розвитку співпраці з підприємствами деревообробної, будівельної, енергетичної та харчової галузі.

7:44
Інформація про соціально-економічне становище Івано-Франківської області за січень-жовтень 2015 року

7:20
Під час патрулювання поліцейськими Івано-Франківська у жителя Тисменицького району виявлено предмет схожий на пневматичний пістолет, з ознаками переобладнання на пристрій для відстрілу гумовими кулями.

6:47
24 листопада 2015 року з ініціативи Громадсько-християнського руху «Клич»у Центральному народному домі (вул.Шевченка, 1)  відбудеться концерт духовно-пісенної творчості, присвячений 150-річчю від дня народження Митрополита Андрея Шептицького.

6:43
Як повідомили у департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації, чемпіонат проводився у Рівному під егідою Всеукраїнського об’єднання «Українська футбольна асоціація медиків».

Попередній день   Наступний день